Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > 30 minuta emocija od kojih je sve prštalo! Dramatično pomirenje Slobe i Lune: IZVADILA BIH SRCE sad i dala ga tebi! (VIDEO)

30 minuta emocija od kojih je sve prštalo! Dramatično pomirenje Slobe i Lune: IZVADILA BIH SRCE sad i dala ga tebi! (VIDEO)

 Ne moramo da budemo na prvom mestu, mi ćemo pobediti…sve ove prepreke – govorila je Luna Slobi dok ga je ljubila, grlila, mazila…

Nakon burne noći u “Zadruzi“, svađa, raskida i suza, Sloba Radanović i Luna Đogani su se pomirili i nastavili tamo gde su stali.

Je l’ mi veruješ kad ti kažem da bih dala život za tebe? Evo, sad, ovog trenutka da mi neko kaže, izvadila bih srce i dala bih ga tebi ovako. Bez trunke razmišljanja, posle dva meseca, ja bih to uradila. Je l’ mi veruješ kad ti to kažem? Iskreno mi kaži – govorila je Luna Slobi.

Printskrin: TV Pink

– Verujem ti. A je l’ veruješ da bih ja to isto uradio za tebe? – pitao ju je Sloba.

– Ja ti verujem. I zato ćemo mi da izdržimo sve ovo i da pobedimo sve ovo. Ne moramo da budemo na prvom mestu, mi ćemo pobediti…sve ove prepreke – pričala je Luna.

– Teško mi je, brate… Za tri meseca mi se skupilo što nije za ceo život, ne mogu da trpim to, moram nekad da puknem – rekao je Sloba, a ona je nastavila da ga teši.

Printskrin: TV Pink

U nekom trenutku pali su i sočni poljupci i strasni zagrljaji, kao i minuti ćutanja i uživanja u ljubavi…

– Bože, šta je ovo… Nikad se u životu nisam ovako osećala. Savršen si… Izvini, molim te – šaputala je Luna Slobi dok ga je držala za glavu.

Printskrin: TV Pink

– Je l’ me stvarno toliko voliš? – pitala ga je, a on je samo klimnuo glavom…

Pogledajte ceo razgovor:

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top