Vi ste ovdje
Naslovna > Lifestyle > 95-godišnja Tuzlanka preminula tokom se*sa sa 40 godina mlađim dilerom d*oge

95-godišnja Tuzlanka preminula tokom se*sa sa 40 godina mlađim dilerom d*oge

95-godišnja Tuzlanka Semira. H. preminula je u svom stanu tokom se*sa sa 40 godina mlađim B.E. od ranije poznatom policiji dilerom d*oge.

Ovo je potvrdila njena najmlađa sestra 73-godišnja Hatidža. Š. koja je često bila prisutna kada bi njena najstarija sestra vodila ljubav u slučaju da joj pozli.

“Ovaj put nisam uspjela da je spasim, prije bi joj kocka šećera i malo vode pomoglo, ili nitroglicerin, ali ovaj put je izgleda bilo suđeno.” rekla nam je Hatidža i zamolila nas da ne otkrivamo njeno ime da je neko ne bi optužio za saučesništvo.

B.E. se u lokalnoj policijskoj stanici izjasnio da nije kriv jer nisu kako tvrdi radili ništa što već ranije nisu radili.

“Uvijek smo bili divlji i strastveni, pogotovo nakon par povučenih ćiza.” izjavio je B.E. dežurnom inspektoru nakon čega je otišao sa svojom suprugom u Neum.

Ali ono što je ovu smrt zasjenilo a komšije šokiralo jeste tvrdnja njenog brata Damira da “njegova sestra to i zaslužuje” jer mu nije prepisala stan, nego ga stavila na dilerovo ime.

“Nikad joj halalit stan neću jer mi je obećala, to što je s njim radila to što je radila to me ne interesuje, ne interesuje me ni čime se on bavi nek zarađuje čovjek težak je vakat, ali to što mi nije prepisala stan joj halalit nikad neću, niti ću joj na dženazu otići.” rekao je Damir.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top