Vi ste ovdje
Naslovna > Lifestyle > A NIKAD VAM NEĆE REĆI Muškarci mrze ove tri stvari u krevetu

A NIKAD VAM NEĆE REĆI Muškarci mrze ove tri stvari u krevetu

Oduvek ste se pitale kako da maksimalno zadovoljite vašeg partnera i kako da znate da je sve u redu?

Ukoliko primetite da je vaš muškarac smoren, odnosno da mu nije baš sve potaman, verovatno tokom prethodnog odnosa niste radile ove stvari.

Kada nema spontanosti – Muškarce uzbuđuje kada su žene spremne na spontan, neplaniran seks. Da, bez prethodnog tuširanja, depilacije i sličnih stvari. Odbijanje žena da se prepuste trenutku samo zato što nisu momenat pre toga izašle ispod tuša ili imaju koju dlaku viška, zaista zna da ih izludi.Kada naiđe spontan trenutak, pokušajte da mu se prepustite bez brige o sitnicama, a uživanje će biti obostrano!

Kada žena ne ispušta nikakve zvuke

Muškarcima treba ohrabrenje i potvrda da sve rade kako treba. Vođenje ljubavi je interakcija u kojoj partneri reaguju na signale onog drugog. Niko ne kaže da žena treba da vrišti, to ih takođe može odbiti, ali poneki uzdah je sasvim dovoljan da mu da do znanja da je dobar ljubavnik.

Kada žena uporno odbija jutarnji seks

Jutarnji seks je najveći ugođaj svakog muškarca. Nažalost, mnoge žene ga ne vole, pa muškarcima to ostaje stalna neostvarena želja.Opšte je poznato da muškarci ujutru imaju spontanu erekciju, pa bi bili najsrećniji kada bi partnerka takođe bila raspoložena za igru i ulepšala im oboma jutro. Međutim, kako to uglavnom nije tako, to ne prestaje da ih tišti, a često im je problem da kažu kako ne bi vršili pritisak.Izvor.alo.rs

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top