Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > AGRESIVAN NAKON RAZVODA! Rasta napravio sačekušu poznatom reperu sa kojim je sarađivao!

AGRESIVAN NAKON RAZVODA! Rasta napravio sačekušu poznatom reperu sa kojim je sarađivao!

On je, tokom svog nastupa, javno prozivao kolegu koji je podigao atmosferu u istom klubu pre njega, ali reper ove prozivke nije shvatao za ozbiljno budući da su njih dvojica u prošlosti uspešno sarađivali!

Stefan Đurić Rasta očigledno nije ostavio fizičke sukobe u prethodnoj godini. Reper je izazvao veliku pompu u javnosti zbog čak dva incidenta, odnosno zbog obračuna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i Slobodanom Nešovićem Lokom, a sada je zbog svoje agresivne strane ponovo došao u žižu javnosti.

 

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

 

Kako prenose bosanski mediji, Rasta je ponovo napravio incident, i to u jednom tuzlanskom klubu u kom je nastupao.

 

SKINULA NADOGRADNJU, ALI I ŠMINKU SA LICA! Zorannah je obična smrtnica! (FOTO)

 

On je, tokom svog nastupa, javno prozivao kolegu Jalu Brata, koji je podigao atmosferu u istom klubu pre njega, ali reper ove prozivke nije shvatao za ozbiljno budući da su njih dvojica u prošlosti uspešno sarađivali.

 

 

Međutim, kada je sišao sa pozornice, Đurić je pozvao Jalu da izađu zajedno ispred kluba, na šta je on pristao ne znajući da će ga tamo dočekati još jedan Rastin prijatelj koji će fizički na njega nasrnuti, nakon što mu bivši suprug Ane Nikolić opali šamar.

 

Obezbeđenje je reagovalo munjevitom brzinom pa je dalji obračun sprečen, a nakon toga se Jala Brat uputio u Sarajevo, dok je Rasta ostao u klubu.

Stefan Đurić Rasta je demantovao da se pobio sa jednom rijaliti zvezdom, a onda je isplivala istina, koja je potpuno suprotna od onoga što je tvrdio.

 

 

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top