Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > ANA I RASTA SE RAZVODE: Rasta će biti smješten u bolnicu, a umiješaće se centar za socijalni rad i policija!

ANA I RASTA SE RAZVODE: Rasta će biti smješten u bolnicu, a umiješaće se centar za socijalni rad i policija!

Poznati parapsiholog Mevludin Duvančić, koji je jeoš u januaru predvidjeo brak i trudnoću Nataši Bekvalac, sada nema tako lijepe prognoze. Po njegovom uvjerenju, bliži se razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, piše “Espreso“.

– Ana će opet imati uzlaznu putanju u svojoj karijeri. Ulagala je dosta u Rastu, ali opet će stati na svoje noge i krenuti ka vrhu. Sa kilogramima će se izboriti tek kada okonča brak sa Rastom. Nema šanse da oni opstanu zajedno. Biće tu mnogo problema. Rasta će biti kritikovan što koristi narkotike, vidim da će i Centar za socijalni rad biti uključen u njegov život, vidim da će biti smješten na kliniku i da će se čak i policija umiješati. Biće oko toga mnogo velikih svađa, ali ni ona ne bježi od nekih poroka. – objašnjava Mevludin koji je još u januaru rekao da će oni dobiti djevojčicu, što se i desilo.

Parapsiholog se osvrnuo i na brak Darka Lazića i Ane Sević koje su posljednjih meseci potresali ozbiljni skandali:

– Ovaj brak neće opstati iako oni na sve načine pokušavaju da spase što se spasti može. Darko zbog zdravlja mora da smanji alkohol. Vidim, da će nažalost, isplivati neke stvari iz prošlosti koje oni skrivaju, naročito fotografije Ane Sević sa drugim muškarcem i nakon toga njihov brak će se raspasti.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top