Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > ANINA DRUGARICA OTKRILA NJENU NAJVEĆU TAJNU! Pevačici je užasno loše zbog jedne stvari, a tek će Rasti biti kad ovo vidi!

ANINA DRUGARICA OTKRILA NJENU NAJVEĆU TAJNU! Pevačici je užasno loše zbog jedne stvari, a tek će Rasti biti kad ovo vidi!

‚‚Oduvek je bila stvarno drugačija i specifična u smislu da su mnogi mislili i tada ono što mnogi možda misle i sada”

Novinar emisije “Premijera – Vikend specijal” Nemanja Vujičić posetio je Paraćin, rodno mesto Ane Nikolić, gde je razgovarao sa njenim profesorima iz gimnazije, obišao znamenitosti ovog grada u Pomoravskom okrugu, gde je pop pevačica odrasla, a potom razgovarao sa njenom prijateljicom iz detinjstva Anom Stojančićević.

 

– Oduvek je bila stvarno drugačija i specifična u smislu da su mnogi mislili i tada ono što mnogi možda misle i sada. Podeljeni su – ili su je i tada voleli, ili ih je na neki način iritirala- prisetila se Ana, a potom sa gledaocima podelila detalje nezaboravne anegdote sa danas popularnom pevačicom.

 

– Jednog leta samo je došla i rekla:”Hej, mogle bismo mi nešto da radimo. Hajde da radimo u kafiću kao konobarice i zaradimo novac”. Krenule smo da radimo zajedno, to je bilo jedno od meni lepših, ako ne i najlepših letovanja… Bile smo u tom periodu složne, imale istu energiju, toliko smo se dobro uklopile da vlasnici kafića nisu znali šta ih je snašlo, proširili su ogromnu baštu, predlagali da dođemo na rolerima… Ona je uvek imala te neke ideje, koje su bile ispred drugih. Svako je pomalo želeo da bude kao Ana – prisetila se Anina drugarica iz detinjstva.

 


FOTO: DRAGAN KADIĆ

Poznato je da je Ana u detinjstvu ostala bez oca Dušana, koji joj je bio najveća podrška. Pevačica ne krije koliko joj nedostaje pokojni otac, kojem je posvetila pesmu “Da te vratim”, kao i posvetu na svom poslednjem studijskom albumu “Labilna”, a kako se osećala u trenutku kada je doživela najveću životnu tragediju otkrila je njena prijateljica iz Paraćina.

 

– Znam da se Ana tad promenila u smislu da je shvatila da će morati sada nešto da radi sama. To je, sigurno, doprinelo njenoim sazrevanju i daljim odlukama u životu. Tog trenutka, kada se sve to desilo, počeli su da razmišljaju i o preseljenju, nije postojao razlog da porodica ostane tu gde jeste – otkrila je Ana Stojančićević u današnjem izdanju “Premijera – Vikend specijala”.

 


FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top