Vi ste ovdje
Naslovna > Ostalo > Bježala kroz prozor u donjem vešu: Djevojčicu oteli i pet dana drogirali i silovali, 20 muškaraca se iživljavalo nad njom

Bježala kroz prozor u donjem vešu: Djevojčicu oteli i pet dana drogirali i silovali, 20 muškaraca se iživljavalo nad njom

Tinejdžerku su u engleskom gradu Koventriju otela trojica muškarca koji su objavili njene fotografije na sajtu za poslovnu pratnju, tvrdeći da ima 18 godina.

Džejk Kairns (21), Brandon Šarpls (20) i Džek Mekinali (21) su osuđeni zbog dogovaranja seksualne eksploatacije djeteta.

Kerns je proglašen krivim i za kreiranje i distribuiranje fotografija.

Sva trojica su uhapšena kada je policija ušla u kuću pošto su ugledali djevojčicu koja se spušta niz prozor kupatila na prvom spratu samo u donjem vešu.

Pokrenuli su istragu o nestalim osobama pošto je djevojčica nestala iz kuće.

“Ova tri muškarca su bila uključena u šokantnu eksploataciju mlade djevojke”, rekao je detektiv Konstabl Džon Barker.

“Kerns je u početku odbacio da je poznavao djevojčicu, ali je kasnije promijenio priču pošto je identifikovan tokom postupka identifikacije”.

Udruženje za zaštitu dece NSPCC pohvalio je “nevjerovatnu hrabrost” djevojčice.

“Ovi predatori ciljali su na ranjivu djevojčicu i priuštili joj nezamislivo nasilje. Ovo je uznemirujući primjer načina na koji zlostavljači manipulišu svojim žrtvama, navodeći ih da misle kako nema šanse za bijeg. Djevojčica je pokazala nevjerovatnu hrabrost i sad je najvažnije da primi podršku koju treba kako bi se oporavila od tih groznih iskustava”, rekla je portparolka NSPCC.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top