Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Boli me uvo za pare, za nagradu… Anđelo se gušio u suzama jer tri meseca nije dobio poziv kući, a ono što je rekao o Žiži je rasplakalo sve! (VIDEO)

Boli me uvo za pare, za nagradu… Anđelo se gušio u suzama jer tri meseca nije dobio poziv kući, a ono što je rekao o Žiži je rasplakalo sve! (VIDEO)

– Nemojte onda da je ogovaramo iza leđa, da je krademo, hajde da joj svaki dan skuvamo kafu i operemo šolju – poručio je Anđelo

Nakon što su se ukućani dogovorili da u igri puste Žižu da pobedi, Anđelo se pred Drvetom mudrosti rasplakao jer tri meseca nije dobio poziv kući.

Anđelo lomio i rušio sve po kući kad je shvatio da su on i Teodora POKRADENI, i da im sada neće biti nimalo lako! (VIDEO)

Iako je zbog Žiže ostao bez mogućnosti da se konačno čuje sa svojima, Ranković je poručio da mu je drago što je Žiža pobedila i da bi ukućani stalno trebali da joj pomažu.

– Igrali smo ovu igru… Bio sam u polufinalu, možda bih dobio poziv koji čekam tri meseca. Boli me uvo za nagradu, za pare, za bilo šta… i na to je došla svađa sa Teodorom. Samo mi je taj poziv u glavi. Neka, i treba Žiža da pobedi, ljudi u tim godinama su kao mala deca, povređuju ih razne stvari… Ali nemojte onda da je ogovaramo iza leđa, da je krademo, hajde da joj svaki dan skuvamo kafu i operemo šolju – ispričao je Anđelo kroz suze.

Nakon toga mu je drvo obećalo da će uskoro dobiti poziv kući, a uplakani Anđelo je jedva izustio:

– Hvala ti puno drvo…

Posle ovoga je usledila lavina komentara na internetu i svi su hvalili Anđela i njegovu iskrenost, a mnogi su isticali da ih je Ranković rasplakao svojim izjavama o Žiži…

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top