Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > DA LI JE MOGUĆE OVO ŠTO SMO VIDELI? Bora je rekao nešto o nasilju nad ženama zbog čega je MACA ODMAH SKOČILA (VIDEO)

DA LI JE MOGUĆE OVO ŠTO SMO VIDELI? Bora je rekao nešto o nasilju nad ženama zbog čega je MACA ODMAH SKOČILA (VIDEO)

Bora je sinoć hteo da se opravda i da sve okrene na šalu

Svi još pamte nasilje Bore Santane u Zadruzi nad Macom Diskrecijom od pre par dana. Njih dvoje su tad raskinuli veridbu, kad ju je on fizički napao u naletu besa. 

 

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

 

Bora je sinoć hteo da se opravda i da sve okrene na šalu.

 

Novinari su pitali Zadrugare šta su hteli, a Bora je “objasnio” šta se zapravo desilo:

 

– Naravno da to nisam mislio ozbiljno, meni nikad ne bi na pamet palo da udarim žensko. Odgurnuo sam je, žestoko me je iznervirala. Sad kad nemamo nikakav odnos mnogo nam je bolji odnos. Ja volim slobodu, ona je mnogo ljubomorna, prekipelo mi je nešto, eto ja se izvinjavam njoj i vama i svim ženama – rekao je Bora.

 

Maca je skočila i počela da viče “Stop nasilju nad ženama”, a onda otkrila da su njena osećanja bila iskrena prema Bori:

 

– Ja svoja osećanja pokazujem, ne želim da ih izgovaram. Ovde su ljudi debili i pokušavaju da me unište psihički, ali to nije moguće kada su ovakve stvari u pitanju, ja imam emocije. Ja se nikad nisam verila javno, ovde sam to uradila, nisam želela da pravim šou jer je to za mene svetinja. Da je to bio zadatak, vi bi to znali, tako da ovde ovi mogu da pričaju šta hoće – rekla je Maca.

 

Pogledajte šta su sve rekli:

 

 

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top