Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > DVA PUTA IMALI SE*S U JEDNOJ NOĆI?! Stanari uhvaćeni u novim VRELIM akcijama! (VIDEO)

DVA PUTA IMALI SE*S U JEDNOJ NOĆI?! Stanari uhvaćeni u novim VRELIM akcijama! (VIDEO)

Osladilo im se!


Tokom prošle noći, za vreme žurke na kojoj su pevali Ljupka Stević, Ivan Kurtić i Pavle Dejanić, zadrugari Sara Reljić Vojke Đans u jednom trenutku odlučili su da prošetaju do garderobera.

Autor: RTV Pink

Da sitaucija bude još zanimljivija, samo nekoliko minuta pre ove scene, u sudnici je MikiĐuričić koji je ovnedeljni vođa i sudija, tražio od repera Nemanje Đerića Đeksona da mu otkrije jednu tajnu. Đekson je rekao da će se upravo Sara i Vojke ove noći zaigrati, što je na kraju bilo tačno.

Autor: RTV Pink

Zaljubljeni par želeo je da se osami kako bi bez pogleda ostalih ukućana mogli da razmenjuju svoje ljubavne emocije. Možda su uspeli da se sklone od cimera, ali su zaboravili na kameru koja se nalazi i u ovom delu Bele kuće.

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

Dok su se strasno ljubili, oni su shvatili da ih kamera sve vreme snima, nakon čega je Sara Reljić počela da se smeje. Njih je u nastavku zanimalo koliko može kamera da se iskrivi, a ponovo su vodili ljubav po završetku žurke. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-klipovima ispod ovog teksta.

Autor: S. K.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top