Vi ste ovdje
Naslovna > Ostalo > HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8.JUN: VAGU očekuje uživanje u zavođenju, RAKU prete administrativni problemi!

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8.JUN: VAGU očekuje uživanje u zavođenju, RAKU prete administrativni problemi!

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka tokom današnjeg dana…

OVAN
LJUBAV: Bićete nervozni i skloni sukobima sa bliskim osobama i sa onima s kojima živite. POSAO: Finansijski boljitak, inače bez promene. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Danas ćete biti posebno zainteresovani za fizičku kompatibilnost sa osobom s kojom ste. POSAO: Visok radni elan i produktivnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da nećete imati solidnih prilika za trajnu ljubav već samo za tajnu vezu. POSAO: Pozitivan period za posao i karijeru. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili s nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete administrativnih problema. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV
LJUBAV: Fasciniraće vas glamurozne osobe ili one na poziciji autoriteta. POSAO: Poslovno putovanje ili povezivanje sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

DEVICA
LJUBAV: Bićete zainteresovaniji za druge sfere života, a u ljubavi su mogući manji nesporazumi. POSAO: Doživećete izvesne promene. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA
LJUBAV: Bićete skloni čulnim uživanjima i čulni stimulansi će biti vrlo bitni u igri zavođenja. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Položaj planeta će naglasiti vašu strastvenu prirodu i važnost fizičke komponente ljubavi. POSAO: Bavićete se nekretninama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu bar dve interesantne osobe. POSAO: Povoljan period za one koji se bave javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Srećan porodični život i uopšte sklonost da se ostvari zajednički život. POSAO: Mogući problemi vezani za međuljudske odnose. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Razvićete osećanja za nekog koga ne sagledavate realno. POSAO: Zablude u vezi s ulaganjem i rizik od sumnjivih špekulacija. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Pozitivna komunikacija i dobro slaganje sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Sve će zavisiti od vašeg raspoloženja i hira. ZDRAVLJE: Stabilno.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top