Vi ste ovdje
Naslovna > Zabava > Horoskop Za Septembar: Koga Čeka Bogatstvo, A Koga Velika Ljubav?

Horoskop Za Septembar: Koga Čeka Bogatstvo, A Koga Velika Ljubav?

OVAN

Tema: karijera
Za razliku od meseca avgusta kada ste imali priliku da provodite vreme sa porodicom i prijateljima, septembar ce biti mesec kada ćete se zanimati karijerom I novim kontaktima koji će vam pomoći da postignete svoje poslovne ciljeve.
Septembar je za ovnove tradicionalno mesec kada ste ambiciozni ali realni I odlučni. Budite spremni za dogovor I kompromis sa drugima.
Veoma ste oštroumni citavog meseca , I septembar ce biti period kada ćete uspešno obaviti sve zadatke koje ste sebi postavili na planu profesionalnog ostvarivanja. Odličan period za zapocinjanje novih projekata.
Planete vam donose srecu i na polju finansija. Povecanje licnih prihoda pa čak I materijalna podrška bliskih ljudi donece vam osmeh na lice. Takođe I vi ćete biti taj koji će doneti novcanu dobrobit drugima , neki ovnovi ce omogućiti bliskoj osobi da se ekonomski osamostali. Ako planirate da investirate veću kolicinu novca u neku kupovinu –sacekajte drugu polovinu septembra.
Zdravlje dobro- znacice vam redovan odmor vise nego trening ili zdrava ishrana.

U ljubavi sve vam ide na ruku –zauzeti ovnovi će biti strastveniji I probudicete vatru sa pocetka veze. Partneru se sviđa vasa nova energija. Singl ovnovi će biti pozvani na mnogobrojne zabave. U septembru ste zahtevni kada je suprotan pol u pitanju ali mnogi medu vama će ovog meseca zapoceti jednu od najznačajnijih ljubavnih priča u svom životu. Spustite kriterujume.

BIK

Tema: unutrašnji mir
Ovo je za vas mesec skupljanja emotivne snage I pravljenja planova za dalje. Želećete da provedete vreme u svom domu bez uznemiravanja od strane “spoljašnjeg sveta”. Bikovi koji imaju nesuglasice sa nekim od ukućana ovog meseca će se baviti tim problemom. Planeta Mars vas tera da budete oštriji nego inače ali savetuje se da to prevaziđete i iskoristite svoj šarm u rešavanju konflikata sa drugim ljudima.
Zdravlje mnogo bolje nego čitavog leta –prijace vam zdrava ishrana I sveže voće.
Karijera je malo u zatišju ali ne brinite za vase projekte. Septembar je mesec malog zastoja na poslovnom planu ali ulaganje energije u biznis će vam se svakako isplatiti -nakon septembra. U suštini ovog meseca “hvatate zalet” za naredni period.
Dobar mesec za finansije –stižu zaostale uplate ili prihodi sa različitih strana. Imate neočekivane troškove , naročito pocetkom meseca -trošicete na voljene ljude I prijatelje.
Bikovi koji zarađuju od umetnosti kao I bikovi koji se bave fitnesom I lepotom mogu očekivati porast prihoda.
Bićete veoma trezveni što se tice ljubavnog života I donećete pravu odluku kada je u pitanju romantični partner. Za singl bikove mogućnost da se ponovo povežu sa bivšim partnerom. Odlican period za bikove koji imaju problem u vezi –lako ćete ispraviti situaciju.
BLIZANCI

Tema: društveni život

Septembar je mesec kada možete uvećati svoj krug prijatelja i obogatiti svoj društveni život. To ćete postići vašim talentom za komunikaciju i spremnošću na kompromise. Narednog meseca vodite računa da druge stavite na prvo mesto jer ćete biti veoma subjektivni kada su emocije u pitanju. Ukoliko dođe do nesuglasica u odnosu sa drugim ljudima možete napraviti grešku i ponašati se kao uvređena strana iako ste verovatno vi vinovnik tog nesporazuma.

U septembru nemojte donositi bitne odluke nego sačekajte stabilniji period.

Što se tiče karijere potrebno je da imate strpljenja i da ne insistirate na stvarima koje ne zavise od vas- a u septembru će jako malo stvari zavisiti od vas lično. Savet je da se opustite i da iskoristite slobodno vreme za uživanje i kreativnost.

Na polju finansija ovog meseca -rizik se isplati. U prvoj polovini meseca odlično skenirate situaciju vezano za novčane investicije i projekte koje imate. Finansijska pomoć prijatelja.

Zdravlje vam ovog meseca zavisi od – samopouzdanja. Unutrašnji život može prouzrokovati kratkotrajnu emotivnu nestabilnost. Prija vam trening.

Ljubavni život će zbuniti blizance zbog mnogobrojnih romantičnih ponuda sa svih strana. Magentični ste i privlačite pažnju. Nemojte sedeti na dve stolice jer ćete dodatno zakomplikovati situaciju. Zauzeti blizanci će u svojoj vezi čitavog meseca voditi glavnu reč.

Sve u svemu veoma zabavan mesec sa malim zatišjem na polju karijere. Opustite se !

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top