Vi ste ovdje
Naslovna > Ostalo > KAD SRBIN BIJE : Lemao me stalno, a kada su mu dolazili prijatelji morala sam da URADIM OVO!

KAD SRBIN BIJE : Lemao me stalno, a kada su mu dolazili prijatelji morala sam da URADIM OVO!

Dve godine nije smela ni iz kuće da izađe!

– Dve godine bukvalno nisam smela da izađem iz kuće, nožem je hteo da me ubije pred decom, a od dobijenih batina danima nisam mogla ni kašiku da držim. Suprug je pokušao nožem da me ubije pred decom. Deca su ga molila, klečala pred njim samo da me ostavi. Udarao me je, vukao mi odeću da me skine golu – priča M.S. koja je zbog porodičnog nasilja utočište pronašla u Sigurnoj kući jer ju je godinama unazad muž mučio i zabranjivao joj da izađe iz kuće bez njegove dozvole.

Prebijeni mladić
Foto: Profimedia/ilustracija

– Dve godine nisam smela ni iz sobe da izađem u dvorište da stavim veš da se suši. Nisam smela ni vrata od kuće da otvorim ako neko zvoni, smela su samo deca. Ako dolazi muška osoba, morala sam da se sklanjam u sobu i nisam smela izaći dok ta osoba ne ode. Nije bilo bitno da li je ta osoba njegov prijatelj ili detetov drug. Nije mi dozvoljavao da koristim telefon, ni do prodavnice da odem. Živela sam gore nego neko kuče! – priča kroz suze M.S.

Nikome nije pričala kroz kakav pakao prolazi. To su znala samo deca. Potom dodaje kako je bila u takvom stanju, da je htela da skoči sa terase jer nije mogla da gleda decu kako pate. Ona ukazuje i na detalj kako ju je suprug varao i da je zbog toga pila tablete kako ne bi toliko patila.

Devojka sedi na podu
Foto: Profimedia

On je pratio svaki njen korak, a iz kuće je mogla da ode kod roditelja samo u muževljevu dozvolu i to u vreme praznika.

– Kada sam izlazila, morala sam da gledam u zemlju, da idem savijene glave. U kolima nisam smela da gledam normalno napred, nego samo koliko haubu mogu da vidim. Govorio mi je šta da kažem, pa me je snimao i posle mi pričao da sam lažov, i to je držao kao dokaz ako ja pokušam nešto. Bila sam konstantno zaključana sa decom a mogla sam da izađem samo ako su deca bolesna – kaže ona.

ZBOG ČEGA SE DEVOJČICA IZ BORA OBESILA: Kriminolog otkriva zašto se našminkala pre smrti!

čupanje
Foto: Profimedia

M.S. kaže da je morala da piše o svemu šta je radila u kući, ko je dolazio, kada je neko dolazio a kada odlazio, za šta je deci davala pare. Ona dodaje i da je kada joj se neko obrati morala da pogne glavu i da ne govori ni sa kim.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top