Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Kao grom iz vedra neba! Sara i Vojke raskinuli, pevačica prenela svoje stvari daleko od Vojketa! (VIDEO)

Kao grom iz vedra neba! Sara i Vojke raskinuli, pevačica prenela svoje stvari daleko od Vojketa! (VIDEO)

Sara i Vojke delovali su kao idealan par, ali izgleda da su se stvari od ovog jutra promenile

Sara Reljić i Vojke Đans važili su za jedan od najskladnijih parova u Zadruzi, međutim, kako stvari stoje, stavili su tačku na višemesečnu vezu.

Njih dvoje zvanično su raskinuli juče, a Sara je to priznala u emisiji. Vojke se za sada nije izjašnjavao, ali tome u prilog ide činjenica da su sinoć spavali odvojeno. Posle noći koju je prespavala u pabu, Sara je prenela svoju posteljinu u izolaciju kod Mine, koja je zajedno sa Đeksonom ove nedelje izabrana za potrčka.

Ukućani za izbacivanje iz Zadruge nominovali Macu, ona krenula ka kapiji, a onda ih je sačekao žestok udarac Velikog šefa! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

– Da stavim ovo kod mene u izolaciju, pa da kasnije spavaš u izolaciji, kad budeš smela – rekla je Mina Sari, a onda joj pomogla da prenese stvari.

Inače, Sara je sinoć, kada su zadrugari dobili zadatak od Velikog šefa da glasaju koga bi voleli da izbace iz rijalitijau suzama glasala da Vojke bude izbačen iz Zadruge.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako Sara iznosi stvari:

O Vojketovoj šokantnoj tajni i bivšoj devojci koju je trudnu ostavio pred ulazak u Zadrugu pročitajte OVDE.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top