Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Kija i ja od ovoga imamo samo sramotu u gradu! Nadica progovorila o kćerki, Slobi, a ono što je rekla o Luni mnoge će iznenaditi!

Kija i ja od ovoga imamo samo sramotu u gradu! Nadica progovorila o kćerki, Slobi, a ono što je rekla o Luni mnoge će iznenaditi!

Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, ne pojavljuje se često na televiziji, niti se često oglašava u medijima. Kako je više puta istakla nju sve to mnogo potresa, ali, kako sada kaže, to što se ne eksponira poput nekih roditelja ne znači da nju neke stvari manje bole.

 

– Teško je, naravno. Sve mame koje se više eksponiraju nego ja one misle da više pate nego ja. Varaju se. Jednako nas boli. Ali, kad pogledamo, svaka je žena plakala i patila. Sve smo patile zbog ljubavi, u ćošku skrivene. To je sve normalno. I, sve smo preživjele, preživjećemo i ovo. Ne možemo mi sad mjeriti – ovu više boli, ovu manje. Kristina i ja ne napadamo žene. To je naše pravilo. Mi nikad ne napadamo žene, a mislim da je to svima i jasno – kaže Nadica.

– Svugdje u svijetu su jedan i jedan – dva. Radiš – imaš, ne radiš – nemaš. Ja moram da razmišljam o svom poslu. Tako isto i o šoubiznisu možemo da razgovaramo. Život je šoubiznis za Slobodana Radanovića i za njegovu porodicu. Šoubiznis je i za Lunu i za njenu porodicu. Izuzmite vi nas dvije, mi smo radnice. Mi radimo. Šta mi imamo od svega toga? Mi imamo samo sramotu u gradu. Realno. Šta će ona imati od toga? Postaće poznata? Koji je njen posao? Da konobariše u avionu, kao ja u restoranu. Mi uživamo u našem poslu. Ja cijeli život radim kao konobarica i ponosna sam na to. Šta fali nama konobaricama? – surovo iskreno priča Kijina majka.

Kako kaže, svjesna je toga šta pogađa Kiju.

– Nju pogađa što Sloba kaže da je ona materijalista. Ona jeste materijalista, ali da zaradi svoj novac, nije materijalista da od drugog uzme – priča Nadica.

Međutim, kada je riječ o Luni Đogani, Nadica i dalje stoji pri tome da ne želi da kaže ništa loše.

 

– Nekad mi je tako žao Lune. Ona je tako rastrzana. Sloba i Kija moraju da raščiste, jer je on definitivno nedorečen. Kristina mu je lijepo rekla: “Ako sam te ja dresirala da se onako ponašaš, da budeš kulturan, onda sam uspjela”. A ovo sad što je skinuo masku i psuje… I ona je opsovala, a inače ne psuje. Nju je vaspitala moja mama i mi u kući ne psujemo – zaključila je Nadica.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top