Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > KIJA NE SLUTI ŠTA SE DESILO VANI: Dok je ona u rijalitiju, njena majka kuburi sa zdravljem! Za tri mjeseca ću…

KIJA NE SLUTI ŠTA SE DESILO VANI: Dok je ona u rijalitiju, njena majka kuburi sa zdravljem! Za tri mjeseca ću…

I prije nego što je ušla u rijaliti “Zadruga”, Kristina Kockar privukla je veliku pažnju domaće javnosti. Njena majka Nada Zeljković trudila se da ne eksponira previše pa je svega nekoliko puta govorila za medije. Gospođa Nada trenutno ne radi i na bolovanju je, a sve zbog operacije na koju je morala da ode.

– Nada je morala da ode na bolovanje zbog operacije i kako sam čula, slijedi joj oporavak od nekoliko mjeseci – rekao je za Pink.rs izvor blizak gospođi Zeljković koji nije precizirao o kakvom se zahvatu radi.

Kako bi provjerili ove navode, pozvali smo Kijinu mamu koja je potvrdila  saznanja.

– Istina je, imala sam operaciju čukljeva i prstiju. Trenutno sam u bolnici, još sam pod anestezijom. Ljekari kažu da je potrebno oko tri mjeseca da se potpuno oporavim. Kristina to ne zna, naravno, jer sam kod ljekara otišla tek nakon što je ona ušla u Zadrugu – rekla je Nada Zeljković.

Podsjetimo, Kristinin otac Miloš Kockar takođe je u bolnici. On je imao dva infarkta koja su mu narušila zdravstveno stanje, a kako je ranije izjavio, nimalo mu se ne dopada što je njegova kćerka “zvijezda rijalitija” i što se na taj način eksponira.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top