Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > KIJA ZANEMELA! Anabela UŠLA U ZADRUGU, pa Slobinu ženu raskrinkala pred svima: Kakvo CRNO PRIJATELJSTVO, sve je NEISKRENO! (VIDEO)

KIJA ZANEMELA! Anabela UŠLA U ZADRUGU, pa Slobinu ženu raskrinkala pred svima: Kakvo CRNO PRIJATELJSTVO, sve je NEISKRENO! (VIDEO)

Pored svih pohvala, imala je i jednu zamerku.


Luna Đogani uvek odreaguje previše emotivno kada ugleda svoju porodicu, a i danas je bilo tako kada je na vratima Bele kuće videla svoju majku Anabelu Atijas. Njihov susret je bio veoma dirljiv, obema su potekle suze, ali su se brzo trgle.

Autor: TV Pink Printscreen

Anabela podržava Luninu vezu sa pevačem Slobom Radanovićem sa kojim se odmah i pozdravila i poručila im da se drže zajedno. Potom je svojoj ćerki dala savet koji se tiče njenog odnosa sa Kristinom Kockar, Slobinom još uvek zakonitom suprugom.

Autor: e-stock Kobra/Pink.rs

Imamo mali problem, od strane tate i bake. Prijateljstvo. Nije iskrena, ne ide nikako… Tata ti je nasekrian, baka luda. Ne ide nikako. Samo kurtoazija, fino, kulturno, vaspitano. Ali to je prešlo sve granice. Nemoj da se osećaš da si dužna nista. Kakvo crno prijateljstvo, da li ti veruješ u to? Ovo je totalno neiskreno – savetovala ju je Anabela.

Autor: TV Pink Printscreen

U preostalim minutima Anabela joj je prenosila pozdrave i reči podrške. Njihov razgovor možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top