Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > KLOŠARKO, JE L` TREBA DA TE POLOMIM?! Matora rasplakala Sanju, pa joj u žestokoj raspravi brutalno zaprijetila!

KLOŠARKO, JE L` TREBA DA TE POLOMIM?! Matora rasplakala Sanju, pa joj u žestokoj raspravi brutalno zaprijetila!

Jovana Tomić prethodne noći pobijesnila je jer je Sanja Stanković pristala da 24 sata bude kapanom vezana za Baneta Čolaka, a sve u cilju potencijalne nagrade. Jovana je tada rukom polomila tanjir na stolu, rasrkvarila šaku, a potom je i u dvorištu pravila haos.

Danas kada se probudila prišla je Sanji, ali razgovor je ponovo otišao u pogrešnom pravcu. Sanja je počela da plače ponavljajući kako ne razumije zašto se Jovana naljutila, te da ne vidi ništa loše niti pogrešno u izazovu koji je prihvatila.

 

– Šabančino jedna, ti ćuti! – vrisnula je Matora na Baneta Čolaka.

 

– Je l` treba da te polomim? – pitala je potom Sanju.

 

– Ograničena si, kao terasa! – odgovorila joj je Sanja, pitajući Matoru da joj objasni šta je pogrešno u izazovu u kojem je za noge vezana sa Banetom.

 

– Griješiš, vjeruj mi da griješiš. Isto kao kad ste spavali zagrljeni, a ja te budila. Vidjela si šta se dešava. Meni se je*e za zadatak, ti tjeraš inat – rekla joj je Matora.

 

– Ma Jovana, kaži mi šta je loše u svemu ovome?! – pitala je Sanja.

 

– Klošarko, hoćeš da polupam sve i da te izlupam kao konja? Slušaj me Sanja, ti i ja smo u rijalitiju. Nismo mi kod kuće pa da mi ti lupaš šamare! – rekla joj je Jovana.

 

– Ti si ne klošar, nego lažovčina. Ozbiljan manipulator. Ti sad to svaljuješ na moju ljubomoru, je l`? Ja znam da ti sa Banetom ništa ne bi imala, ali nije lijep gest – nastavila je.

 

– Budala mi ne treba – odbrusila joj je Sanja.

 

– Lagala si i te kako, to vrlo dobro znaš. Lagala si jer ti prija da ti u rijalitiju bude neko ko ti je dobar – rekla joj je Jovana.

 

– Ti sama sebe lažeš – odgovorila je Sanja koja je potom počela da plače.

 

Matora je pokušala da ubijedi Sanju da nije ljubomorna već da je Sanja, zbog Jovane i njenih roditelja i prijatelja, trebalo da odbije izazov kao većina ukućana i time dokaže da je poštuje i da ne želi da pravi budalu od nje.

 

S druge strane, Sanja je i dalje tvrdila da u tome što je prihvatila izazov nema ništa loše i da je najbolje da joj se Jovana više uopšte ne obraća.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top