Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > KOMŠINICA POKOPALA DŽEHVEROVIĆKE: Svi ispiraju usta sa njima! Teodorin otac OD SRAMOTE ne smije da izađe na ulicu!

KOMŠINICA POKOPALA DŽEHVEROVIĆKE: Svi ispiraju usta sa njima! Teodorin otac OD SRAMOTE ne smije da izađe na ulicu!

Prije tačno pet mjeseci mlada pjevačica Teodora Džehverović postala je učesnica rijalitija “Zadruga”, u kojem joj se nedavno pridružila i majka Gordana. Teodora je već mjesecima unazad u žiži interesovanja zbog svog ponašanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, ljubavnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, čestim svađama pred milionskim auditorijumom, ali i pričama koje je prate, a sada je pod lupom javnosti i njen odnos sa majkom Gordanom.

 

O ovim dvjema učesnicama “Zadruge” bruji čitav Balkan, a ponajviše mještani Gordaninog rodnog Kačareva u kojem su Džehverovići živeli do nedavno, dok se nisu preselili u Beograd.

– Ljudi ovdje ispiraju usta s njima, ono je strašno šta se sve priča. Onako da se svađaju pred svijetom, pa to nema nigdje, ne treba im to. Pazite, Goca je cijeli život bila takva, stroga i lajava… Ona kad se zaciči, cijela ulica je ovdje čuje. A ovo dijete, ne mogu da griješim dušu, bila je ona uvijek kulturna, lijepo se javi, pita kako smo… Fina cura. I ona i brat joj, Sava. To je sve Goca izdresirala na vrijeme, ona u kući zavodi red, da vam ja kažem – u dahu priča bivša komšinica Džehverovića koja sa njima više nije u kontaktu, ali tvrdi da je i te kako upućena u to šta se dešava u njihovom porodičnom domu.

– Meni žao Seada, on je stvarno čovjek na hljeb da ga mažeš… Fin, miran, dobar. Ne zna šta ga je snašlo. Mjesecima mu je haos zbog ove male, boli ga kao oca to što se priča za Ćazima i ostalo… Znate, nikom ne bi bilo prijatno. Nije on ni bio za to da ona uđe tamo, to ju je mama gurala. Mislio je da će sad malo sve da se smiri kad Goca uđe, kad ono još gore, još veći haos. Čujem, priča mi jetrva moja, ona se stalno čuje s njima, od sramote ne izlazi na ulicu… Tu mu je sin, on ga smiruje i objašnjava da je sve to šou, da se ne sekira, da će biti sve u redu – završava bivša komšinica Džehverovića.

 

(Pink.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top