Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > LJUBAV IM JE U KRIZI? Sara i Vojke NE RAZGOVARAJU! (VIDEO)

LJUBAV IM JE U KRIZI? Sara i Vojke NE RAZGOVARAJU! (VIDEO)

Kako su emocije došle do usijanja kod pojedinih parova u Beloj kući, tako je i jedan od njih doživeo krah tokom noći.


Iako je današnji dan zahvaljujući Velikom šefu koji je svojom idejom o učestvovanju u najpopularnijoj igri “Escape room” oraspoložio sve ukućane, jedan par se nakon toga izolovao od ostalih. Kako se može primetiti, Sara Reljić i Vojke svoje slobodno vreme provode zajedno, ali se jedno drugom ne obraćaju.

Autor: Zadruga – RTV Pink

Naime, Sara i Vojke nisu proveli noć u istom krevetu kao što se to uobičajeno dešava. S obzirom na to da je Sara spavala u pabu, pretpostavlja se da je ovaj par u žestokoj svađi.

Autor: TvPink Printscreen

Kako se može primetiti, Vojke je u ovom odnosu taj koji ne želi da ostvari bilo kakvu konverzaciju sa svojom izabranicom, a Sara je zbog toga vidno potresena.

Razlozi ovog konflikta između ovo dvoje ukućana za sada su nepoznati, a podsetimo se da su Sara i Vojke imali skladnu vezu u kući tokom celokupnog boravka u najpopularnijem rijaliti programu.

Autor: TvPink Printscreen

Šta je izazvalo ovu svađu i zbog čega ovaj par ignoriše jedno drugo, preostaje nam da sačekamo naredna dešavanja koja će obeležiti ovaj dan. A kako su ovo dvoje zadrugara funkcionisali tokom čitavog dana pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top