Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > LJUBAV IM SE GASI? Evo šta Luna i Sloba sada kažu o svojoj vezi! (VIDEO)

LJUBAV IM SE GASI? Evo šta Luna i Sloba sada kažu o svojoj vezi! (VIDEO)

Bili su iskreni?


Kao i svake subote zadrugari su odgovarali na pitanja novinara. Ono što njih i gledaoce najviše interesuje jeste kakav je odnos između Lune Đogani i Slobe Radanovića koji su imali žestoku svađu prethodnih dana.

Autor: RTV Pink

Kako su četiri meseca zajedno i njihovu vezu često poljulja i najmanja sitnica, pa je zbog toga njihov odnos doveden u pitanje. Ovo su oboje demantovali, a evo šta su povodom ovoga prokomentarisali.

Svaki dan, po ceo dan smo zajedno, nemamo o čemu da pričamo. Svađamo se oko glupostil. Više se svađamo oko drugih ljudi, tuđi komentari i prozivke. Ja priznajem da umem užasno da odreagujem, histerišem. Ne opravdavam sebe nimalo. To nisam ja, znaju ljudi koji me poznaju u privatnom životu – bila je iskrena Luna, a onda je i Sloba dao svoje mišljenje.

Autor: Printscreen Youtube

Ona ima taj problem u svojoj glavi ko god da je isprovocira da to utiče na naš odnos i da je nervozna i na mene. Ne bih rekao da je naš odnos zahladneo, desilo se mnogo čarkica, ali smo to izgladili. Zaista nema nikakvog problema imeđu nas, sve je kao pre, Volimo se sve više – završio je on.

Autor: Printscreen Youtube

Šta su oni još odgovorili pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top