Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Maca i Bora se prvo mazili, a onda se posvađali na krv i nož! Diskrecija odlepila, na kraju priznala šta mu je SVE RADILA! (VIDEO)

Maca i Bora se prvo mazili, a onda se posvađali na krv i nož! Diskrecija odlepila, na kraju priznala šta mu je SVE RADILA! (VIDEO)

Posle ljubavi su se izvređali, a kad je Bora ustao i otišao od stola, Maca je poludela i ishisterisala

Maca Diskrecija i Bora Santana posvađali su se na krv i nož, a pred svima su pljuštale najgore uvrede. Sve je počelo kada je Maca odbila da sarađuje sa njim na projektu…

Maca je prvo prišla Bori i počela da mu tepa i da ga mazi…

– Ona je rođena za šamare. Samo je treba tući. Ona voli kad je biju – rekao je Bora.

– Volim kad me biješ iz ljubavi…u seksu. Bičuj me. Kako si mi sladak… Najlepši čovek kojeg sam imala – govorila mu je Maca na uvce.

Printskrin: TV Pink

– Onda kakve si ti to imala kad sam ti ja najlepši, majko mila! Da se prekrsti čovek – rekao je Bora i svi su počeli da se smeju.

– A ja? – radoznala je bila Maca.

– Ti si top, ja bolju ribu nisam imao u životu – rekao joj je.

Međutim, ljubav nije dugo trajala. Maca i Bora su se vrlo brzo osvađali.

– Ti si debil devojka, nevaspitana, nekulturna, gledaš samo svoje dupe, samo da tebi bude lepo – rekao je Bora Maci, a kada je on ustao i otišao od stola, ona je poludela.

– Što bežiš? Slušaj me, ovo je poslednji put da tako odeš, da tako sa mnom ne razgovaraš… – odgovorila mu je Diskrecija.

– Šta imam s tobom da razgovaram, jesi ti normalna?! – iznervirao se Bora.

Printskrin: TV Pink

– Je l’ tako? Ovo je poslednji put da tako pričaš sa mnom, da se tako pro*eravaš pred svima! Svaki dan ista priča… On sa mnom neće da priča…. Ne možeš mu pomoći. Sad si progovorio sa mnom i nikad! – rekla je Maca, koja je otišla da razdvoji njen i Borin krevet preteći kako neće više progovoriti sa njim.

Printskrin: TV Pink

– Mrš, debilčino! Dobro su ljudi rekli da me ne podnosiš! Ni ja tebe ne podnosim od danas! Jesmo, imali smo seks sto puta! I pu*ila sam ti ku*ac i sve! Jesam! I jela sam ti go*na! Pričajte šta hoćete! – vikala je besna Maca.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top