Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Marija Ana videla svoje uspomene sa Filipom i počela da plače, poručili joj da laže samu sebe, a Đukićev komentar ju je DOTUKAO! (FOTO)

Marija Ana videla svoje uspomene sa Filipom i počela da plače, poručili joj da laže samu sebe, a Đukićev komentar ju je DOTUKAO! (FOTO)

I Mariju Anu su pogodile uspomene sa bivšim dečkom Filipom Đukićem, iako ona tvrdi da je u pitanju nešto drugo

Među zadrugarima koji su ovog poslepodneva pustili suzu zbog prikazanih uspomena bila je i Marija Ana, koju su uglavnom podsetili na vreme dok je bila u vezi sa Filipom.

Nakon što je prikazan snimak sa njenim uspomenama, Marija Ana je počela da plače, a svi su bili uvereni da je to zbog Filipa.

Printskrin: TV Pink

– Ja sam dve nedelje ovde, a već mi sve ovo fali. Deluje mi kao da sam mnogo duže. Ne znam što sam se rasplakala… Ne znam šta da kažem, ne mogu sad da pričam ništa – rekla je Marija Ana.

– Sloboda mi fali najviše. Nisam se rasplakala zbog Filipa – stidljivo je rekla pognute glave, a svi su komentarisali da laže.

Printskrin: TV Pink

– Mislim da ona laže samu sebe, iskreno. Mislim da su je najviše pogodili poljupci sa Filipom i ove slike sa njim, jer ovde kako je došla nije dobila ništa od toga. Stvarno je bila lepša 10 puta kad je bila prirodna, sad kao da su je pojeli miševi, nema je nigde. Kao da je stanjena… – iznela je Maca svoje mišljenje.

Printskrin: TV Pink

A onda je došao red na Filipa…

– Marija je devojka koja je ostavila najveći pečat u mom ljubavnom životu. Imam dve tetovaže vezano za nju, to govori sve o tome. Bilo je dosta loših, ali pamtim dobre stvari. Naravno da su ovo lepe uspomene – rekao je Đukić.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top