Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > Marija Šerifović očekuje dijete!

Marija Šerifović očekuje dijete!

Marija Šerifović kaže da su joj astrolozi predvidjeli da će imati mnogo djece. Bez obzira na to što djeluje da pjevačica bježi od majčinstva, ona tvrdi da želi da ima nasljednike. Ipak, prvo mora da ispuni ciljeve u vezi sa karijerom koje je zacrtala.

– Astrolozi su mi rekli da ću imati silnu djecu, ali još ne razmišljam o tome. Imam neke stvari koje moram da ostvarim prije tog projekta. Ne volim da mi predviđaju sudbinu, ali radili su mi natalnu kartu. Meni je to nekako glupavo, jer mi kažu uglavnom isto. Uglavnom opisuju moj karakter. Pa upali TV, pa ćeš vidjeti kakva – kaže pjevačica.

 

Ona ističe da bi rado pružila dom i mališanima koji nemaju roditelje, ali naglašava da prije toga mora da im obezbijedi lagodan život.

 

– Onog trena kad ispunim svoje želje i zamisli, mogu da usvojim i 200 klinaca. Samo da mogu da ih izdržavam i od njih pravim dobre ljude. Apsolutno nemam problem s tim – kaže pjevačica za “Informer“ i dodaje da bi voljela da sa nekim dijeli porodični dom, ali da joj trenutno prija samoća:

 

– Solo sam jako dugo i prija mi. Kad na društvenim mrežama napišem da mi neko nedostaje, to uglavnom ima veze sa mojim psom Robijem, koji je uginuo. Emotivno mi ne nedostaje niko – kazala je Marija.

(Alo.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top