Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Marko Miljković rekao kako je Luna najnegativnija osoba u Zadruzi, Sloba POPJENIO OD BIJESA i žestoko ga vrijeđao! (VIDEO)

Marko Miljković rekao kako je Luna najnegativnija osoba u Zadruzi, Sloba POPJENIO OD BIJESA i žestoko ga vrijeđao! (VIDEO)

Iako je on poznat po tome što nerijetko ulazi u konflikte sa ukućanima i izbjegava svaki vid sukoba koliko god je u mogućnosti, na današnjem sastanku gdje je Veliki šef poslao pismo u kojem će svi takmičari morati da komentarišu najnegativnije osobe u kući, a Marko je svojim mišljenjem izazvao i te kako burne reakcije.

 

– Ja sam komentarisao baš prije neki dan i sada stojim iza toga. Osoba koja se nikad nije nasmijala i koja mi je tako upečatljiva ostavila negativan utisak je Luna Đogani.

Kada je čula da je prozvana od strane osobe sa kojom skoro nikada nije bila istom društvu, ona je dobila napad panike, pa je i te kako histerično odreagovala zbog njegovog mišljenja.

– Ja se samo smijem! To su lične frustracije, ja se stalno smijem! Ali ja nisam negativna, ti mene ne vidiš uopšte. Meni je ovaj sto negativan! Ne mogu da vjerujem da svaki put se spominje Luna!

Iako niko nije vidio Marka neraspoloženog i nervoznog, Luna je uspjela da ga svojim ponašanjem totalno izbaci iz takta, a on je nastavio da govori sve što misli zbog toga što ona nema apsolutno nikakvo pravo na ljutnju i bijes, niti bi time podstakla druge da imaju o njoj mišljenje kakvo bi ona željela da bude.

– Ti što uzmeš pa tu pišeš po stolu, gledaj to sa neke pozitivne strane. Ti se uopšte ne smiješ i to je moje mišljenje. Žvrljaš tu po stolu, pa ako svi tu pišu daj da i mi budemo stoka! – rekao je Marko.

Njegove riječi bile su pogrešno shvaćene, a onda je Sloba Radanović ustao i u odbranu svoje djevojke pretio Marku i nazivao ga pogrdnim imenima.

– Kome ćeš ti da kažeš da je stoka, debilu jedan? – branio je Sloba Lunu.

Sloba je bio očigledno bijesan zbog Marka, pa ga je čak i nazvao kriminalcem, na šta je on imao diplomatski odgovor:

 

– Ti kažeš da sam ja kriminalac. Ispadaš bez veze glup, sve možeš da misliš, ali da sam kriminalac ja nikad nisam bio u ovom fazonu. A ja sam ovdje svima stavio do znanja gdje im je mjesto i da se ne igraju sa mnom, a ti si malo tupav i baš volim kad te sprdam – rekao je Marko.

Ovo je bila samo igra u kojoj je svako imao pravo na svoje mišljenje, a ovo dvoje zadrugara očigledno nisu shvatili da njihov stav i ponašanje najviše govore o njima samima i da su za loše komentare koji su bili upućeni njima zaslužni isključivo oni sami.

Ovo je bila žestoka rasprava između gore pomenutih ukućana, a ukoliko želite da i sami ocijenite ko je od njih bio u pravu pogledajte link u opisu ovog teksta.

(Pink.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top