Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > MASKE SU PALE: Haris i Rada su lagali sve vrijeme, za sve je kriv Saša Popović!

MASKE SU PALE: Haris i Rada su lagali sve vrijeme, za sve je kriv Saša Popović!

Od kako su objavili da su u vezi, mediji budno prate svaki korak Radmile Rade Manojlović, srbijanske folk pjevačice i bivše učesnice muzičkog šou-takmičenja “Zvezde Granda” i Harisa Berkovića, pobjednika devete sezone Zvezde Granda, piše “Aura“…

Njihova karijera medije ne zanima već privatni život. Saga o romansi čiji su navodno, Haris i Rada učesnici, ne jenjava. Svaki novi dan – novi naslovi.

Smaranje javnosti maltene anonimnim likovima, na svoj je način prokomentarisao i sarajevski astrolog i šoumen edin Alađuz Kalimero, dajući novo i vrlo zanimljivo svjetlo pomenutoj romansi.

“Rada Manojlović izgleda samo služi kao marketing. Ista ljubavna afera je bila i sa Milanom Stankovićem. I toliko je providno da je postalo smiješno. Ako je i sa jednim od ovih Rada imala ozbiljnu vezu, ja sam Ronaldova supruga i imamo 4 djece.”

“Kako koji mladi pjevač dolazi, Rada mu je marketing, a usput i sebi jer joj pjesme i karijera ne idu nikako. Pa daj da se priča. I ove vijesti o njima što se objavljuju, kao da negdje postoji tuce besposlenih novinara i fotografa koji prate samo njih dvoje. pa nije riječ o Elizabeti Tejlor i Ričardu Bartonu! Neko sjedi i smišlja pričice o njima koje šalje redakcijama, a novinarima to svakako dobro dođe, da popune prostor. Svakako apelujem na medije da nas prestanu brutalno bombardovati s likovima koji ni sami po sebi nisu zanimljivi, a kamoli sa lažnom vezom”, kategoričan je Kalimero.

Svoje tvrdnje potkrepljuje i astrološkom analizom.

“Nikad još nisam fulio i kažem vam, nikakve veze ovdje nema. Čisti marketing i smaranje naroda!”

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top