Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > MIKI SMRTNO ZALJUBLJEN U KIJU!

MIKI SMRTNO ZALJUBLJEN U KIJU!

Miki Đuričić ludo je zaljubljen u Kristinu Kiju Kockar, što pokazuje svojom otvorenom ljubomorom i posesivnošću. Iako se trudio da sakrije da mu se dopala neka od djevojaka u rijalitiju, pogotovu zato što je javno obećao sebi da mu se nakon Anđele Lakićević to više nikada neće ponoviti, izgleda da ni ovoga puta nije uspio da iskontroliše svoje emocije.

 

Miki nije mogao da sakrije koliko je ljut i ljubomoran kada se desio čuveni s*ks između Kije i Filipa Đukića. Danima je siktao od bijesa i bježao napolje da zapali cigaretu svaki put kada se za stolom pričalo o s*ksu u hotelu i Kijinom i Filipovom lomljenju WC šolje, a za što su Kijini fanovi optužili upravo njega budući da je snimljen sa alatom u sobi.

– Zbog čega si ušla u rijaliti? Hoćeš da budeš ku*va, pa se seksaš po toaletima? Objasni mi što si došla ovde. Koji ti je cilj? Ako si zbog toga došla, onda nemoj da se foliraš. Otvoreno budi ku*va – galamio je Miki na Kiju nakon čuvenog s*ksa.

On je jednom prilikom čak izjavio kako bi rado imao s*ks sa Kijom, ali kako bi opravdao svoje fantazije, on je naveo kako i ostali muškarci iz “Zadruge” žele to isto, samo neće da kažu.

– Ja bih tebe je*ao, mislim, svi muškarci ovde bi te je*ali. Ti si privlačna žena – tada je Đuričić bio iskren.

Prilikom nedavnog razgovora sa Drvetom mudrosti, pčelar iz Kupinova je takođe priznao da mu od svih ženskih osoba u “Zadruzi” najviše prija druženje sa Kijom, ali da se ne intimizira toliko mnogo sa njom jer ne bi volio da se povede tema kako mu se ona dopada, s obzirom na to da je još uvijek udata, a i glupo mu je zbog Slobe Radanovića.

 

– Drvce, ja i sa kojom bih pričao znam da bi odmah krenule insinuacije da tu nešto ima. Iskreno, Kija mi je najzanimljivija. Ima to nešto sofisticirano. Pametna je, duhovita, školovana, umije da se zaje*ava. Totalno je moj tip. Ali, ne bih ja tu ništa zbog Slobe, glupo mi je, još mu je zakonski žena – priznao je Miki.

On koristi svaku priliku da je blizu Kije, a svoje simpatije prema njoj pokazuje tako što je stalno kritikuje i drži pridike. Da li će uspjeti da se iskontroliše do samog kraja rijalitija, ostaje da vidimo.

(Republika.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top