Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Miljana: Slobo, hajde da si se zaljubio u neku ribu, a Luna je ružna kao akrep, ravna kao daska! Otišao si u k**ac! (VIDEO)

Miljana: Slobo, hajde da si se zaljubio u neku ribu, a Luna je ružna kao akrep, ravna kao daska! Otišao si u k**ac! (VIDEO)

Od kada je ušla u rijaliti “Zadruga” iz konkurentskih “Parova”, Miljana Kulić je pokazala da baš i ne miriše prvi par šoua u Šimanovcima, Lunu Đogani i Slobu Radanovića.

 

Ona je večeras napravila jedan od najvećih verbalnih napada na ovaj par i izrekla je teške riječi.

– Eh, Slobice, Slobice, nije tebi lako. Mnogo si nesretan, pao si sa konja na magarca! Otišao si u kur*c, to ćeš shvatiti tek kad izađeš! Reći ćeš “bješe u pravu ona luda Miljana”. Upašćeš u depresiju kad izađeš, a ja ću te obići u Lazi, donijeti bananice i reći ću: “Slobice, polako, pomirićeš se sa Kijom, sve će biti uredu.” – nije birala riječi Nišlijka i dodala:

– Jao, Slobice, baš mi te je žao kad nemaš mozga. Ajde da si neku ribu našao bar, nego dasku, nigdje dupeta, nigdje struka, nigdje kuka, grudi… Ružna kao akrep, Bože me oprosti, u šta si se zaljubio… Dobro, ni ti nisi neki ljepotan.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top