Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Mina ljubila Đeksona posle žurke, Jelena ih uhvatila na delu! (VIDEO)

Mina ljubila Đeksona posle žurke, Jelena ih uhvatila na delu! (VIDEO)

Iako je prvo pobegao od stola kad je ugledao bivšu devojku, Đekson se nije opirao dok ga je Mina grlila i ljubila

Nakon žurke koja je organizovana povodom rođendana Teodore DžehverovićMina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson završili su zajedno u pabu!

Iako je prvo demonstrativno ustao od stola kada je Minu ugledao na vratimaĐekson je kasnije ipak ćaskao sa njom, a ona ga je u nekoliko navrata zagrlila i poljubila.

Jelena Krunić sve ovo je uspela da vidi!

 I to bleja, a?! Šta radite to?! E, ljudi, ne znam u kom ste fazonu, ali ja ne mogu da igram tu vašu igru. Mrzim da budem između nečega – rekla je Jelena Mini i Đeksonu.

– Jesi li ti normalna?! Mina ima dečka! – izvlačio se Đekson.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Jeleni se ništa od ovoga nije dopalo, pa je nakon “obračuna” sa dvojcem u kući komentarisala ovu situaciju.

– Prvo je sedela na krevetu prekoputa njega, sad sedi pored njega. Šta će sledeće biti? Biće na njemu? Ne želim bilo kakvo pitanje, da me povezuju sa tom dvojkom – komentarisala je Jelena.

 Znaš koji level boljenja ku*ca?! Ništa, neka pričaju, neka bleje. Samo se ograđujem od nečega što ne želim u budućnosti – rekla je Jelena.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

 Onda se ogradi, nemoj posle da bude drugačije. Prespavaj, razmisli… Ne znam kakva si u tim situacijama– rekla joj je Kija.

– Znaš šta je to… Mina mu je rekla da imaju preko 600 zajedničkih klipova i njega je to interesovalo, hoće da je pita šta se tu dešava – rekao joj je Janjuš.

– Da, da, to ga interesuje… Zato je otišao u pab da priča sa njom, nije mogao ovde da priča? – rekla je Jelena ironično.

Međutim, Jeleni je kasnije pozlilo, dobila je gušenje, a sve zbog Mine i Đeksona.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top