Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > NAPADNUTA FOLK PJEVAČICA! HOROR SCENA U ŠVEDSKOJ: Jelena Kostov prošla kroz PAKAO! (FOTO)

NAPADNUTA FOLK PJEVAČICA! HOROR SCENA U ŠVEDSKOJ: Jelena Kostov prošla kroz PAKAO! (FOTO)

Poznata folk pjevačica Jelena Kostov prošla je kroz pakao tokom boravka u Švedskoj gdje je imala nastup. Naime,  Jelena je napadnuta na parkingu jednog velikog šoping centra gdje je i opljačkana.

 

 Jelena je odlučila da prekrati vrijeme do nastupa u Švedskoj, pa je odlučila da ode do jednog šoping centra sa prijateljicom koja tamo živi. Kada su se uputile ka automobilu napao ih je s leđa muškarac sa kapuljačom na glavi. Oko njih u tom trenutku nije bilo ljudi, budući da je već bilo kasno, a pljačkaš je iskoristio priliku – počinje priču dobro obaviješteni izvor blizak pjevačici i dodaje:

– Jelena nije znala šta ju je snašlo. Imala je torbicu sa novcem, karticama i dokumentacijom i sve je morala da mu preda, budući da je pljačkaš njoj i njenoj prijateljici zaprijetio nožem. Čim mu je dala novac, on je pobjegao, verovatno u strahu da neko ne naiđe, a Jelena nije mogla da dođe sebi od šoka. Jedva je uspjela da ode na nastup, čak je pomišljala da ga otkaže, ali je ipak skupila snagu. Na svu sreću su joj pasoš i karta bili kod prijateljice u stanu, pa nije bilo većih problema oko povratka u Srbiju, ali će joj ova trauma ostati za cijeli život, nažalost – kaže naš izvor.

Kako bismo provjerili naša saznanja stupili smo u kontakt sa pjevačicom koja je bila prilično potresena zbog cijele situacije.

– Ne ponovilo se. Ne znam ni sama kako sam uspjela da izguram nastup te večeri, to je bilo strašno. Zahvalna sam samo bogu što je naoružani čovjek pobjegao kad je uzeo novac. Svašta mi je prošlo kroz glavu, mislila sam na sina, na supruga, na porodicu… To je jeziva scena koju želim da izbrišem iz glave što prije. Idemo dalje! Nije mi žao para, ličnu kartu sam vadila opet, sve je to nadoknadivo, bitno je samo da smo svi živi i zdravi – rekla je Jelena Kostov.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top