Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > Neviđen Skandal: Saša Popović Pobijesnio, Bježi Bre Sa Bine, Otmite Joj Mikrofon…

Neviđen Skandal: Saša Popović Pobijesnio, Bježi Bre Sa Bine, Otmite Joj Mikrofon…

“U jednom trenutku nasto je potpuni haos”…

Neviđen Skandal: Saša Popović Pobijesnio, Bježi Bre Sa Bine, Otmite Joj Mikrofon…

-“U jednom trenutku nasto je potpuni haos”…

-“Populrno muzičko takmičenje “Zvezde granda” izrodilo je mnoge velike zvijezde koje i dan danas sijaju na estradnom nebu i zabavljaju nas svojim velikim hitovima”… Ovo muzičko takmičenje ima već nekoliko sezona, a pored talenata ima i komičnih nastupa i zabavnih učesnika koji možda ne pevaju toliko dobro, ali i te kako umeju da naprave dobar šou.

-Jedna od takvih je i takmičarka koja se predstavila u jednoj od prvih sezona, na audiciji gdje su u žiriju bili Saša Popović i Žika Jakšić. Ova gospođa je zapjevala i kako se čini nije imala namjeru da prestane, te su je na kraju morali sklanjati sa scene. Ona je zapjevala, a kada je Popović rekao dosta, tražila je još jednu priliku, to jest da otpjeva još jednu pjesmu.

-“Saša to nije dozvolio, ali po svemu sudeći nije se on tu mnogo pitao”… Gospođa (koju je nazvao tetka) je zapjevala i nije željela da preda mikrofon bez borbe. E tu je na scenu stupio Žika, nakon što je Saša već prozvao sljedećeg kandidata koji je krenuo da pjeva ispostaviće se u duetu sa “tetkom”.

-“Kada mu je po svemu sudeći prekipilo, Saša je rekao Žiki da joj otme mikrofon, što je Žika i uradio”…

“(Srbijadanas)”

q

 

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top