Vi ste ovdje
Naslovna > Ostalo > NEVJEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Dok je ležala u bolnici, rekli su joj da će UMRIJETI, a onda je izgovorila 3 riječi i DESILO SE ČUDO

NEVJEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Dok je ležala u bolnici, rekli su joj da će UMRIJETI, a onda je izgovorila 3 riječi i DESILO SE ČUDO

Lindi je bez svijesti na podu prvi pronašao sin i pozvao hitnu pomoć. Odmah je prikačena na aparate i prebačena u lokalnu bolnicu, piše “Telegraf“…

Članovi porodice su proveli 12 dana pored njenog kreveta čekajući da sa probudi i vrati kući. Kako nije bilo promjena u njenom zdravstvenom stanju, doktori su porodici saopštili loše vijesti – skidanje sa aparata. Uslijedio je veoma težak period.

Ništa nisu mogli da preduzmu, samo su čekali i gledali je kako odlazi na onaj svijet.

Najgore od svega što je Lindi mogla da čuje i registruje konverzaciju, koja se odvijala u njenoj blizini. Možete da zamislite u kakvom stanju nemoći se nalazila, dok su joj kroz glavu prolazile razne misli, a nije mogla da ih podijeli s drugima.

Svi su mislili da se neće nikada oporaviti. Razmišljali su o sahrani, htjeli su da joj ispune želju i doniraju organe. Kada je krenuo da se pozdravi, Sem je prišao supruzi i nekoliko puta joj ponovio: “Hoću da se boriš“.

Doktori su počeli da je skidaju s aparata, ali u tom trenutku dogodilo se čudo. Lindi je izgovorila tri riječi, koje su izazvale jezu u sobi. Rekla je: “Ja sam borac” i izašla iz kome, kao da se ništa nije desilo.

“Pogledala sam mamu, koja mi je rekla “Zdravo”. Pala sam na koljena, nisam mogla da izdržim i kontrolišem emocije, krenule su mi suze, jer sam se već oprostila od nje“, rekla je kćerka Amanda.

I dok njena djeca misle da buđenje iz kome predstavlja pravo čudo, Lindi ne misli tako. Ona, ipak, ima poruku svim porodicama, koje bi jednog dana mogla da se nađu u sličnoj situaciji.

Ako ste u komi, ne mora da znači da ne možete da čujete. Pričajte sa voljenima, ako ste u mogućnosti. Oni vas čuju“, rekla je Lindi.

Život je prolazan. Imajte na umu to i držite voljene svaki dan na okupu, jer nikad se zna šta donosi sutra.

Više pogledajte u priloženom videu:

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top