Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Obezbeđenje u 2 ujutru izvelo Lunu iz Zadruge, sve stvari joj detaljno pretresli, ona htela da napusti rijaliti! (VIDEO)

Obezbeđenje u 2 ujutru izvelo Lunu iz Zadruge, sve stvari joj detaljno pretresli, ona htela da napusti rijaliti! (VIDEO)

Obezbeđenje je došlo u kuću i izvelo Lunu Đogani, dok su joj sve stvari u kući detaljno pretresene

Nakon puštanja priloga ukućanima i uključenja gledalaca direktno u Zadrugu, obezbeđenje je ušlo u kuću i izvelo Lunu Đogani napolje!

Naime, dva momka iz obezbeđenja Luni su rekla da pođe sa njima, dok su joj ljudi iz produkcije sve stvari koje ima i koje su u njenom posedu detaljno pregledane.

Razlog je potpuni haos koji već tri dana traje na društvenim mrežama od strane fanova, a sve zbog snimka na kom jedan ukućanin Luni govori “telefon ti je zvonio i zvonio, piše mama”.

Snimak odvođenja:

Ćerka Sinana Sakića se uključila direktno u Zadrugu, uputila Luni brutalnu poruku, pa pomenula i njene roditelje! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, kada se vratila u kuću Luna je otišla na kapiju na kojoj je stajala jer je želela da napusti Zadrugu!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Slobodan Radanović joj je prišao, posvađali su se, pa je on umalo nogom šutnuo u kapiju kako bi je otvorio!

Nekoliko minuta kasnije drvo je pozvalo Lunu u Rajski vrt, u kojem je ona rekla kako ne može da nađe svoje stvari, te da joj nema čak ni kese sa gaćicama.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte kako je izgledao potpuni haos nastao oko dva sata iza ponoći:

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top