Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > OD OVOG TRENUTKA JE POČEO MOJ PAKAO SA SLOBODANOM: Kija izgubila živce i PRIZNALA nešto što je TAJILA GODINAMA! (VIDEO)

OD OVOG TRENUTKA JE POČEO MOJ PAKAO SA SLOBODANOM: Kija izgubila živce i PRIZNALA nešto što je TAJILA GODINAMA! (VIDEO)

Sloba je oštro odgovorio na ono što je Kija ispričala

Veliki šef poslao je pismo u kojem je podstakao Kiju i Slobu da u toku sastanka kaže sve ono što se mesecima skriva u rijalitiju Zadruga.

 

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

 

Kija je, uplakana, otkrila kada je počela njena sumnja u vezi sa Slobodanom:

 

– Javila mu se jedna devojka, a ona je predstavljena kao sestra njegovog druga… To su bile takve poruke sesksualne prirode i u tom trenutku ja sam se tresla, nisam mogla da verujem, jer sam to prvi put saznala tako nešto od njega i nakon toga sam ja s vremena na vreme uzimala telefon da pogledam. Zezala se kao: “E, sad ide kontrola”… To je bio neviđeni bol, kad sam ja pročitala te poruke. On je mene ubeđivao da nije tačno, onda se trgao kad je skontao da sam videla poruke… Nakon mesec ili dva ja sam rekla njemu, pošto smo tad uskladili odnos, da imamo kontrolu opet, ali, hej! Ja smejem i zezam se, kažem: “Jednom si uradio, valjda nećeš ponovo”… Videla sam opet poruku od te devojke koju je on pokušao da obriše – plakala je Kija i govorila. 

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top