Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > On je raskinuo veridbu! Kija udarila Slobu tamo gde NAJVIŠE boli, a onda je pomenula Lunu i Andriju! (VIDEO)

On je raskinuo veridbu! Kija udarila Slobu tamo gde NAJVIŠE boli, a onda je pomenula Lunu i Andriju! (VIDEO)

Kristina je u razgovoru sa Anom Korać obelodanila kakav joj je život bio dok je bila u braku sa pevačem, a zatim se prisetila Andrije i raspoloženje joj se odmah popravilo

Kristina Kija Kockar je u razgovoru sa Anom Korać komentarisala svog muža pevača Slobu Radanovića i iznosila detalje iz njihovog zajedničkog života, ona se u priči dotakla i Lune Đogani. Kako je razgovor dalje tekao spomenula i sadašnjeg dečka Andriju Lazovića.

– Španska serija je sve ovo, kunem ti se. Ovo se nikada ranije nije desilo! Čudan mi je Sloba malo – rekla je Ana.

– Ja sam znala unapred šta će da se desi. Za mene je stalo vreme. Ja sve znam. Ti ne možeš da veruješ koliku je on podršku imao. Ne možeš da veruješ. Moji nisu bogati, ne znam šta… ali je imao podršku i onda dođeš i sve progutaš! Sve, ali nema veze, spasila sam se – pričala je Kija o Slobi.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Kristina je zatim komentarisala i Lunu, a zatim je uporedila sa sobom i zaključila da će proći isto kao što je i ona u braku sa Radanovićem.

– Ne zanima me više! Ne znam koga mi je više žao. Na kraju mi je više nje žao. Kada ga stavi na leđa, biće kao ja. Ajde ovo, ajde ono. Znaš koliko treba još da rade, a do tada će se pojaviti neki novi. Smešno mi je samo – rekla je Kija.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Kija je objasnila i kako je ostvarila prvi kontakt sa Andrijom koji je prethodno bio veren, a zatim je raskinuo veridbu.

– U međuvremenu se Andrija pojavio, on se verio, a to sam tek saznala kada smo se spojili. On se verio, pa raskinuo veridbu. Bili su zajedno pet, šest godina. Kada sam ga videla, on mene pita da li ga za*ebavam, ja mu kažem da su me svi prokleli. Sama se sebi divim, ja sam sebe upoznala kroz ovo – pričala je Kija o svom mužu i dečku.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top