Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > Ona ga je VOLJELA, a on ju je TUKAO gotovo do smrti! Sada će za sve da PLATI!

Ona ga je VOLJELA, a on ju je TUKAO gotovo do smrti! Sada će za sve da PLATI!

Vor Mašin proglašen je krivim za 29 od 34 optužbe, koje uključuju se*sualno zlostavljanje, kidnapovanje i nasilničko ponašanje iako je porota tražila i optužbu za pokušaj ubistva, prenosi “Žena“…

Kristi Mek (23) je bila neprepoznatljiva nakon što ju je bivši dečko brutalno pretukao.

“Čudo je da je preživjela”, bili su komentari svakoga ko je pogledao njene fotografije nakon tog strašnog dana. Njen bivši dečko pretukao ju je tako da joj je polomio 18 kostiju, uništio joj nos, oštetio bubreg, jetru. Imala je frakturu rebra, izbio joj je zube. Devet mjeseci nakon toga mora da nosi periku i naočare, i dalje radi na popravci vilice.

“Nisam se pogledala u ogledalo nedeljama… Kada se pogledam u ogledalo, to nisam ja. To nisam bila ja. Teško je da proživite dan a da to niste vi”, rekla je.

Upoznali su se na snimanju, Kristi kaže da je osjetila nevjerovatnu povezanost s njim, ali to nije spriječilo da u vezi bude zlostavljana godinu dana. Nakon prvog napada i obećanja da se neće ponoviti, prijatelj Kori Tomas je spavao u njenom krevetu kada je Kopenhaver ušao. Njega je pretukao, a njoj je, nakon što ju je prebio, prišao da joj nožem sječe kosu.

Nakon njegovih tvrdnji da nije kriv i da je žrtva “slomljenog srca”, pravda je zadovoljena i osuđen je na doživotnu robiju, sa mogućnošću uslovne slobode nakon 36 godina.

“Ne prođe dan, a da ne zažalim zbog nekih stvari koje sam uradio. Bio sam izgubljena i prazna osoba… Zbog toga sam mrzio sebe. Pogledao bih sebe u ogledalo i smrvio bih lice. Toliko sam sebe mrzio. To je bio jedini način da spriječim da se ubijem”, rekao je Vor Mašin, koji je sada, kaže, svoj život predao Bogu.

“Po prvi put u životu osjećam unutrašnji mir. To mi pomaže da se oslobodim mržnje, da kontrolišem svoju depresiju i anksioznost. Mrzim što sam povrijedio ženu koju sam volio. Što sam uništio svoju karijeru, ali sve to je bilo i blagoslov, pomoglo mi je da postanem pravi čovjek”, rekao je osuđeni Džonatan Pol Kopenhaver.

Dok je čekao suđenje, pokušao je da se ubije

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top