Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > OTAC MONSTRUM IZ RUME: Nekoliko puta brutalno SILOVAO SINA, noću ga vodio na GROBLJE i vezivao ga za drvo

OTAC MONSTRUM IZ RUME: Nekoliko puta brutalno SILOVAO SINA, noću ga vodio na GROBLJE i vezivao ga za drvo

Ipak, ovog oca je stigla božja kazna.


Vladimir J. (46) iz Rume, koji je bio osuđen na deset godina zatvora zbog seksualnog iskorišćavanja svog maloletnog sina, kojeg je silom i pretnjom prinudio na obljubu, preminuo je u najgorim mukama u zatvorskoj ćeliji od raka pluća.

Otac – monstrum pronađen je mrtav 18. jula u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, gde je mesec dana ranije prebačen iz KPZ Sremska Mitrovica.

– Bolest ga je skroz bila obuzela. On ne samo da nije mogao da hoda i sam se stara o sebi nego gotovo nije mogao ni da diše ni da jede od bolova. Zbog toga je prebačen za Beograd, gde je preminuo – pričao izvor upućen u ceo slučaj.

Autor: Pixabay.com

Vladimir J. bio je osuđen na deset godina jer je silovao maloletnog sina u više navrata kada njegova supruga, to jest dečakova majka nije bila kod kuće. Između ostalog, iživljavao se nad njim i dok je ona išla na hemodijalize.

– On je u periodu od jeseni 2008. do jula 2009. godine dva puta prisilio na seksualne odnose tada 13-godišnjeg sina. Prvi put ga je napastvovao kad je dečakova majka otišla na hemodijalizu. To je uradio i narednog puta kada je ona otišla u bolnicu. Mališanu je zapretio da ne sme nikome da kaže za njihovu “tajnu” jer će ga u suprotnom ubiti – priča izvor.

Ponovo je silovao sina naredne godine iskoristivši odsustvo supruge.

Dok je dečak spavao, on mu se uvukao u krevet i napastvovao ga. Njegova zverstva su otkrivena tek naredne godine, kada je mališan završio kod lekara zbog krvarenja iz anusa. U razgovoru sa lekarom on je priznao da ga je otac zlostavljao.

Otac – monstrum je odmah uhapšen i od tada se nalazio u pritvoru, a potom je osuđen i prebačen u zatvor u Sremskoj Mitrovici. Na suđenju su razotkrivena i druga zverstva koja je Vladimir činio prema sinu.

Dečak je ispričao da ga je pored silovanja otac terao i da prosi na ulici i donosi mu pare. Kada je on to odbio, odveo ga je usred noći na groblje, vezao ga za drvo i ostavio tako celu noć. Dečak je od svega zadobio teške traume, zbog kojih je godinama kasnije imao halucinacije.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top