Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Otac Sanje Stanković progovorio o ćerkinom priznanju da je biseksualka i tome šta će prvo uraditi kada ona izađe iz Zadruge! (FOTO)

Otac Sanje Stanković progovorio o ćerkinom priznanju da je biseksualka i tome šta će prvo uraditi kada ona izađe iz Zadruge! (FOTO)

Iako više nema Jovaninih ljubomornih scena prema Sanji, Novica je u strahu da joj Matora ne učini nešto loše

Novica, otac učesnice Zadruge Sanje Stanković, nije iznenađen njenom izjavom kojom je javno priznala da je sa Jovanom Tomić Matorom u emotivnoj vezi već pola godine.

Sanja otkrila koliko meseci je u vezi sa Matorom, svi ostali u čudu, a Darina reakcija je carska! (VIDEO)

Kako kaže za naš portal, Sanja nikada nije bila intimna sa bilo kojom ženom, ali on nije monstrum da bi je osudio zbog odluke koju je donela.

– Šta god moja ćera uradila, ja je podržavam. Nikako neću da je osuđujem, ona je svoj čovek. Ja mislim da je to sve vrsta igre… Ja ne mogu sad da tvrdim ni ovako, ni ionako. Nisam ja neki monstrum pa da je osudim nekako negativno. Kada izađe, sešćemo i razgovarati o svemu – kaže Novica za Telegraf.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Novici je na neki način drago što su se Matorine ljubomorne scene upućene njegovoj ćerki smirile, ali takođe nam je i otkrio kakvo mišljenje ima o Sanjinoj devojci.

– Sada su se smirile. Meni je to pre jako smetalo… Nema više te Jovanine histerije, kao što je imala. Plašim se kada Jovana ishisteriše da ne naudi Sanji, ali opet, ne verujem da će se to desiti. Matora je jedan kul lik, i najrealnija je u rijalitiju – zaključuje Novica.

Sanjino priznanje od kada je tačno u vezi sa Jovanom pogledajte OVDE.

(Marko Pantić)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top