Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Ovo je spisak SVIH operacija koje je imala Sanja iz Zadruge!

Ovo je spisak SVIH operacija koje je imala Sanja iz Zadruge!

 Sanja jeste mnogo radila na svom izgledu, što se vidi i kada se uporede njene stare fotografije sa sadašnjim izgledom – priča dobroobavešteni izvor Telegrafa blizak Sanji

Otkako je ušla u “Zadrugu“, i učesnici i gledaoci spekulišu koje je plastične operacije imala Sanja Stanković. To pitanje joj je i postavljeno više puta, ali Sanja je sve vreme pričala da je na njoj sve prirodno, osim usana koje je uradila.

Međutim, kako saznajemo, Sanja je na sebi imala nekoliko intervencija, čak i jednu koja se odnosi na njene grudi za koje priča da su prirodne. Kako kaže naš izvor blizak Sanji, njene grudi jesu prirodne, s tim sto je išla na zahvat kojim ih je podizala pošto su bile previše opuštene.

– Sanja jeste mnogo radila na svom izgledu, što se vidi i kada se uporede njene stare fotografije sa sadašnjim izgledom. Ona je podizala grudi jer su bile previše opuštene. Radila je i jagodice, iako kaze da nije – priča dobroobavešteni izvor Telegrafa blizak Sanji.

Foto: Instagram/mrs_s.happy

– Sanja je korigovala i uši, vadila je mast iz ruku, kod miške, i stavljala u guzu. Tako da, mnogo toga je radila na sebi. Sećam se da je dolazila sa zavojima oko glave… Ne znam zašto to krije, nije greh raditi korekcije na sebi. Ona sada zaista lepo izgleda, ali nije sve osim usana prirodno na njoj – objašnjava za Telegraf sagovornik blizak Sanji.

Pogledajte kako je nekada izgledala Sanja:

Foto: Instagram/mrs_s.happy

Foto: Instagram/mrs_s.happy

Foto: Instagram/mrs_s.happy

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top