Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > PALE MASKE TOKOM IZBORA POTRČKA! NAKON AKCIJE U KREVETU, BANE JE RAZOTKRIO: Rekla je da bi ORALNO ZADOVOLJILA Janjuša! (VIDEO)

PALE MASKE TOKOM IZBORA POTRČKA! NAKON AKCIJE U KREVETU, BANE JE RAZOTKRIO: Rekla je da bi ORALNO ZADOVOLJILA Janjuša! (VIDEO)

Imaju amneziju!


Pošto niko nije izbačen ove nedelje iz “Zadruge“, jer je Veliki šef odlučio da napravi presedan, pa je tako upravo Veliki šef odlučio ko će biti novi vođa ove nedelje. Vladan Vojnović Vojke, koji je do danas bio vođa, pročitao je pismo i zadrugare obavestio da njegovu ulogu preuzima Goca Džehverović narednih dana.

Autor: TvPink Printscreen

Veliki šef odlučio je da Gordana Džehverović bude novi vođa, jer redovno vodi računa o životinjama, ali i zato što se pokazala kao osoba kojoj nije teško da brine o ostalim delovima “Zadruge“.

Autor: RTV Pink

Večeras je nakon ulaska voditeljke Katarine Nikolić u “Zadrugu” majka pevačice Teodore DžehverovićGoradana, morala da odabere svoje potrčke, kao i omiljenu osobu.

Prvi dan je protekao dobro. Oni znaju da ja volim da se radi. Ja ću ih zamoliti da rade, zbog svih nas. Lepo je kada se ovako vidi čisto, nego kada je prljavo – rekla je Gordana.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon izlaganja Gordane, a zatim i Teodore, došlo je do svađe između Mace Diskrecije i Milana Miloševića. U naletu svađe, Milan je otkrio da je Dragica danas kupila krastavac za ovu stanarku.

Autor: TvPink Printscreen

U toku izbora potrčaka i omiljene osobe, voditeljka Katarina Nikolić obavestila je sve zadrugare da od juče u najgledanijem rijaliti programu “Zadruga” postoji nova ljubavna romansa.

Autor: RTV Pink reality – printscreen

Možda Nadžeda ima nešto da kaže? – rekla je Katarina Nikolić.

Ja? Ne znam, ništa! Ne sećam se! Ne znam! Ko? Ne sećam se! – zbunila se Nadežda, a onda se u celu priču umešao i Bane Čolak svojim komentarom:

Autor: RTV Pink

Ja spavam sa devojkom u krevetu samo. Nadežda je rekla da je njen tip Bora! Ja spavam sa Nadeždom, stvarno! Možda pre šest, sedam dana ona je mene češkala po ruci! Ja sa njom samo spavam. Ona je izjavila da bi samo želela oralno da zadovolji Janjuša! Ja sa devojkom nemam ništa – rekao je Čolak.

Autor: RTV Pink

Izgleda da Bane i Nadežda imaju amneziju, ali mi ćemo ih podsetiti toga u sredu – rekla je voditeljka Katarina Nikolić.

Podsetimo, Bane Čolak i Nadežda Biljić imali su vrele akcije noć ranije pod jorgan planinom u spavaćoj sobi. Akcija nije dugo trajala, ali se zato nakon toga Bane zaigrao sam, a kako je to izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Nakon što je čula za ove ljubavne igrarije, Gordana Džehverović odlučila je da upravo Nadeždu Biljić i Baneta Čolaka izabere za svoje potrčke narednih sedam dana.

Ja bih sada da proverimo da li tu nešto ima ili nema. Pa sam izabrala njih za potrčke! – rekla je Goca.

Autor: TvPink Printscreen

Ova ukućanka zatim je izabrala omiljenu osobu koja će sa njom spavati u sledećim danima u “Hotelu Zadruga“. Gordana je odlučila da za omiljenu osobu izabere Milana Miloševića, nakon čega je dobila aplauz, a ovaj stanar izjavio je da je šokiran.

Autor: S. K.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top