Vi ste ovdje
Naslovna > Lifestyle > Pikantni savjeti za nezaboravan seks…

Pikantni savjeti za nezaboravan seks…

Koristite svoj prijatan šal da biste vezali dečka. Tačnije vežite njegove ruke preko glave toplim šalom, a zatim pokrijte vrućim poljupcima svaki centimetar njegovog “bespomoćnog” tijela. Igrajte se sa njim u parku. Neka to bude uvod. Idite u šetnju, i igrajte se jesenjim lišćem. Bacajte gomilu lišća rukama dok se neko ne preda i spusti na planinu od lišća. Poslije toga ga nagradite najdužim i najromantičnijim poljupcem.

Neka vam vaš jesenji autfit posluži za najduži i najsenzualniju striptiz. Skinite kaput i šal, sačekajte, a zatim skinite duks i suknju. Napravite pauzu i poslije toga skinite lagano kombinezon ili grudnjak – u ovoj fazi vaš dečko već mora biti uzbuđen.

Pijte toplu i začinjenu čokoladu direktno sa njegovog tijela. Cimet i drugi začini neka se nađu na grudima ili na drugom mjestu. Stvoriće prijatnu toplinu, zagrijevajući ne samo njegovo tijelo, već i … libido! Zamolite partnera da vam veže oči i zagolica najosjetljivije mjesto jesenjim listom. Bićete oduševljeni novim osećajima, a on – vašom reakcijom.

Ako vas je baka zamolila da sređujete jabuke u vrtu sa momkom, nemojte žuriti i misliti da je ovaj zadatak dosadan. Zagrizite jabuku direktno sa grane i odmah strastveno poljubite svog dečka. Brisanje sokova sa usana je zabranjeno – mogu se samo polizati.

Poslužite momka toplom čokoladom sa šlagom kada gledate film zajedno. “Slučajno” bacite malo šlaga na njegov vrat – šta treba da uradite sljedeće, neka on pogađa.

Čak i topla jesenja odjeća može biti super-seksi. U dugačkom kaputu, na primjer, možete igrati seksi špijune. Zamislite da ste u filmu iz 60-ih. Vi ste mladi i seksi kriminalac koji je upravo opljačkao banku. Krijete svoje lice u kragni dugačkog kaputa, pokušavajući da se sakrijete od specijalnog agenta koga glumi vaš dečko. Iznenada, kada se pogledate dolazi do iskre strasti između vas, baš na pragu vaše kuće. Nastavak smislite sami…

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top