Vi ste ovdje
Naslovna > Ostalo > Postala sam njegova ljubavnica i više žalim sebe nego nju….

Postala sam njegova ljubavnica i više žalim sebe nego nju….

Za sve je kriv moj cimer! On me je upoznao sa Mejsonom, njegovim prijateljem, sa kojim sa započela strastvenu romansu iako nije bio slobodan.
“Moraš da upoznaš mog prijatelja Mejsona. Obožavaćete jedno drugo” rekao mi je moj cimer, u trenutku dok sam izgovarala najmasniji vic koji znam. Ubrzo poslije toga sam upoznala Mejsona, piše “Kurir“.

Imao je tamnu kosu, minđuše i tetovaže. Nije bio lijep, ali je bio harizmatičan. Kada bi on otvorio usta da nešto kaže, svi oko njega bi zanijemili. Odmah se osjetila hemija među nama, a on nije skidao oči sa mene. Ne znam čak ni o čemu smo pričali, ali sam znala da su naša tijela morala da se dodirnu. I da pritom budu gola. Te večeri sam po prvi put doživjela orgazam sa Mejsonom, a on je ubrzo postao kao moja droga. Stalno sam razmišljala o njemu, kada ću ga opet vidjeti i kada će se naša tijela spojiti.


Moj cimer je bio u pravu. Bili smo rođeni jedno za drugo. Večeri kada smo imali prvi seks, istog trenutka smo ujutro napisali status na Fejsbuku da smo u totalnom haosu. To mi je bio dovoljan dokaz da smo stvoreni jedno za drugo. Brzo smo postali nerazdvojni i provodili dane mamurni a noći pijući viski praćen sa mnogo seksa. Kada nismo bili zajedno, stalno smo se dopisivali. Kada bismo izašli, stalno smo bili zagrljeni. Odnos nam je u početku bio zasnovan na seksu, ali uskoro mi je postao i najbolji prijatelj. Pričali smo o svemu osim o jednoj stvari – njegovoj djevojci koja je ostala da živi u njihovom rodnom gradu.

Možda je djevojka ta koja je izdana, ali nema veće agonije od toga kada si ljubavnica. Ti si ta koja je poluvoljena. Nikad nisi ona prava. Ti si ona koja je dobra, ali ne dovoljno dobra da bi bila zvanična djevojka. Znala sam da ima djevojku, ali nisam smatrala da to treba da nas spriječi da se zabavljamo. Imali smo samo 19 godina i nije mi smetalo to što ima djevojku sve dok se nisam zaljubila. Mislila sam da nam je suđeno i da ćemo na kraju svakako završiti zajedno. Da je naša ljubav posebna ali nije bila. Nijedna ljubavnica nije posebna iako misli drugačije.

Jednog jutra kada smo završili sa seksom, on je otišao pod tuš i zazvonio mu je telefon. Pročitala sam poruku, bila je od njegove djevojke koja mu je pisala da želi seks sa njim. Ostavila sam telefon na mjestu i pravila se da se ništa nije desilo. Nevjerovatno je lako ubijediti sebe da su nenormalne stvari normalne. Tako sam ja sebe ubedila da je on moj, a ne njen dečko. A u isto vrijeme veza nam je postajala i jača i slabija. Ja sam postajala nervozna, jer, video je koliko sam ja nevjerovatna i dragocjena i što već jednom ne šutne tu svoju djevojku? Ali on je htio obe.

Sve se odmotalo u aprilu, kada mi je cimer rekao da Mejsonova devojka dolazi u grad i da svi idu na ručak. Mejson mi nije spomenuo tu posjetu. Ja sam bila zaprepašćena koliko sam loše odreagovala. Dan sam provela u krevetu, povraćajući i plačući. U narednih par nedelja se sve normalizovalo, osim mene. Osjećala sam se loše i sve je nekako izbljedjelo. Dosadilo mi je čekanje. Nekada sam bila sretna sa njim, as ad sam bila tužna. Poruke su se proređivale i onda sasvim prestale. Počela sam da izlazim i spavam sa drugim momcima, a on sa drugim djevojkama i sve to vrijeme je, naravno, imao djevojku.

Kada ste ljubavnica, osuđeni ste na ulogu žene koja želi da uništi nečiju porodicu. Porodicu neke dobre”žene. Ja mogu da vam kažem da je ljubavnica retko kad zla. Ne spava sa nečijim mužem iz zlobe. Ne želi da bude ljubavnica. Želi da bude djevojka. I ima isti problem kao i te dobre žene – izabrala je da se zaljubi u kretena. I danas se, kad se sjetim te afere, gore osjećam zbog sebe nego zbog Mejsonove djevojke. Uostalom, nikada je nisam ni vidjela, niti sam osjetila njen bol – samo svoj. I Mejson se javio poslije dve godine. Rekao mi je da je pogriješio, da je ostavio i da želi da bude sa mnom. Naravno da je bilo prekasno. Sada znam da zaslužujem pravu ljubav. Zaslužuju je sve žene, bez obzira na greške iz prošlosti. Prošlost ne onemogućuje da rastete i sazrijevate, naprotiv. Prošlost je gorivo za vaše sazrijevanje.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top