Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Potreslo je ono što je videla… Jelena Krunić jaukala i grcala u suzama, Kija izletela za njom, nije mogla da je uteši! (VIDEO)

Potreslo je ono što je videla… Jelena Krunić jaukala i grcala u suzama, Kija izletela za njom, nije mogla da je uteši! (VIDEO)

Jelena Krunić bila je neutešna posle snimka koji joj je pušten pred zadrugarima

Iako nije tako davno ušla u Zadrugu, na Jelenu Krunić su njene uspomene prikazane u rijalitiju delovale potresno i vrlo emotivno, pa nije mogla da se suzdrži od plakanja.

PRŠTALI POLJUPCI, TRESAO SE KREVET! Vrela akcija Jelene Krunić i Đeksona ispod pokrivača! (VIDEO)

U videu su prikazana Jelenina dva bivša dečka, kao i fotografije sa njenim ocem, međutim, one sa bivšim dečkom Dakijem, najviše su je pogodile.

Printskrin: TV Pink

Jelena nije mogla da progovori, izašla je napolje, a za njom je izletela Kija i tešila je.

– Znam, i meni je bilo tako – rekla joj je dok je Jelena plakala, a onda su otišle u pab.

– Tata, tata.. – jaukala je Jelena, a posle nekoliko minuta kad je progovorila rekla je da ju je sve pogodilo.

– Koliko je meni ovo bilo teško… – rekla je Kiji.

Teodori pustili romantičan snimak sa bivšim dečkom Kristianom, oči joj se napunile suzama, svi rekli da je FRAJERČINA, a evo kako je Anđelo reagovao! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

– Dobro sam. Koliko god ja delovala kao karakondžula, ja sam hipersenzitivna i neke stvari odavde nisam trebala da vidim. Tatu sam videla, koliko je bio lep pre svega ovoga. To me prvo pogodilo, prvi bivši dečko, a onda ste me dotukli s ovim drugim… Ne osećam ja ništa prema njima, ali sve me ovo vratilo u taj period – objasnila je Jelena kada se vratila u Belu kuću.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte snimak sa Jeleninim uspomenama:

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top