Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > PREKLINJALA GA DA NE GOVORI O TOME! LUNA HOĆE DA UMRE OD BLAMA: Nikola saopštio Đoganijevoj da je njen snimak SE**A na Jutjubu! NEVERICA (VIDEO)

PREKLINJALA GA DA NE GOVORI O TOME! LUNA HOĆE DA UMRE OD BLAMA: Nikola saopštio Đoganijevoj da je njen snimak SE**A na Jutjubu! NEVERICA (VIDEO)

Mislila je da ovo niko neće primetiti, a onda je saznala nešto što ju je šokiralo

U toku radnog vremena zadrugari koji i danas ljušte krompir, osim što su razgovarali o trenutnim dešavanjima u kući, pričali su o prvim ljubavima i postavljali jedni drugima pitanja.

 

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

 

Minu Vrbaški, koja redovno zna da se skine pred kamerama i da bez problema ima seksualne odnose sa svojim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom sa kojim je malo i zahladnela u komunikaciji, zanimalo je kada je Luna Đogani poslednji put imala vrelu akciju sa Slobom Radanovićem, a blogerka je iskreno počela da joj odgovara.


FOTO: PRINTSCREEN

– Sada ću ti reći! Ček, ček. Znači on je bio potrčko prošle nedelje, je l’ da? E, pa pre toga, vikend pre toga! Pre koliko? Pre nedelju dana – rekla je Luna.

 

– Gledao sam! Svega mi na svetu! Ima snimak! – ubacio se Nikola Arsić.

 

– Ti mene za*ebavaš? Za*ebavaš me?! To ima na Jutjubu? Zašto mi to nisi rekao odmah – šokirana je bila Luna.

 

Ona nije mogla da dođe sebi posle ove informacije, a kako bi je uverio da priča istinu i da je njihova akcija emitovana na malim ekranima pitao je Đoganijevu da li želi da pred svima kaže ono što je ona tada pričala pevaču, pa ga je ona od sramote molila da to ne priča.

Luna je plakala i niko nije mogao da je smiri:

 

– Ne znate vi kako je to, ne znate kako je biti u tuđoj koži – vrištala je dok su je drugi smirivali.

 

 

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top