Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > PRVA LJUBAV, ZABORAVA NEMA! Anđelo i Teodora plakali do zore, na kraju završio sa MINOM! (VIDEO)

PRVA LJUBAV, ZABORAVA NEMA! Anđelo i Teodora plakali do zore, na kraju završio sa MINOM! (VIDEO)

Tešila ga devojka čije je srce osvojio prvu noć u najgledanijem rijaliti programu. Njoj se stalno vrati kada raskine sa Teodorom.


Teodora Džehverović Anđelo Ranković sinoć su raščistili svoju vezu. Oni se makar jednom posvađaju u roku od sedam dana zbog čega ne pričaju. Juče je bilo najteže stanje do sada u njihovoj vezi. Ona je odmah utehu tražila od najboljih cimera u “Zadruzi”, Slobe i Lune, koji su rekli da su razočarani u manekena dok je pevačica bila u suzama.

Nju je povredilo to što je videla Anđela kako plače zbog bivše devojke, zbog čega mu je poručila da se vrati toj devojci. Suzama tu nije bio kraj, nekoliko sati kasnije odlučili su da razgovaraju o svemu, a Teodora je i tada plakala.

Autor: RTV Pink

Neke stvari ne očekuješ i j*bi ga! Teško mi je da pričam nemam snage i ne znam gde se nalazim. Ne znam kako da pobegnem od tebe i kako da se sve ovo završi. Ne mogu više loše da se osećam zbog tebe – rekla je Teodora Anđelu.

Autor: RTV Pink

Nakon razgovora koji je trajao skoro dva sata pevačica je otišla da spava dok je Ranković šetao po dvorištu. To je primetila Mina Vrbaški koja je odmah dotrčala da teši Anđela. Njega je celo stanje pogodilo pa je i on pustio po koju suzu. Inače, Mina je prva devojka sa kojom je imao ljubavne odnose pred kamerama, a zanimljivo je da se upravo njoj stalno vrati kada raskine sa Teodorom.

Autor: RTV Pink

Sad mi je još gore što sam nju povredio. Boli me k*rac za mene. Ja sam muško i je*e mi se! Ja sam klinac, nisam ja muškarac. Debil. Nisam zreo – zaključio je Anđelo.

Šta se sve dešavalo u toku noći, pogledajte u video-prilozima koji su ispod teksta.

Autor: S.Kuvekalović

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top