Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > PUKLO PRIJATELJSTVO! Kad je videla šta Filip radi kod njenog kreveta, Matora EKSPLODIRALA OD BESA! (VIDEO)

PUKLO PRIJATELJSTVO! Kad je videla šta Filip radi kod njenog kreveta, Matora EKSPLODIRALA OD BESA! (VIDEO)

Nije mogla da ostane nema kada je videla šta radi kod njenog kreveta.


Ako se po jutru dan poznaje, milionski auditorijum Televizije Pink očekuje buran dan u “Zadruzi“, gde su se, odmah nakon buđenja, žestoko posvađali nekadašnji najbolji prijatelji Jovana Tomić Matora i Filip Đukić!

Autor: TvPink Printscreen

Problem je nastao kada je Filip rešio da se ošiša, a za ovu svoju aktivnost odabrao je ogledalo pored Matorinog kreveta, zbog čega je ona pobesnela, te mu povišenim tonom odmah poručila da to ne može da radi u delu sobe u kojem ona spava. Tada je, očekivano, došlo do svađe.

– Problem je što te ja zamolim lepo, a ti se d*kaš – objašnjavala je Matora već iznerviranom Filipu, kojeg je optuživala da je to radio blizu mesta gde ona drži namirnice.

Autor: TvPink Printscreen

– Zato što ne znaš šta hoću da radim. Alo, ne treba da stoji hrana pored kreveta – branio se Filip, međutim, Matora je bila neumorna.

Autor: TvPink Printscreen

‘Ajde, dođi kod mog kreveta, pa se šišaj na mom krevetu! Nemoj da se dereš na mene! Ja ne dozvoljavam nikome da se izd*kava na meni. Šišate se ovde i skoro nikad ne pokupite dlake! Rekla sam ti:”Filipe, nemoj tu da se šišaš”. Ako si nervozan ustao, nemoj da mi se izd*kavaš tu i dernjaš se na mene… Bezveze se izd*kavaš i jedeš g*vna – urlala je Matora, zbog čega je Filip negodovao.

D. T.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top