Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > SAMO JE ČEKAO RAZLOG! Đekson pred svima IZNEO MIŠLJENJE o Mini nakon što ga je PREVARILA, svi ga netremice slušali! (VIDEO)

SAMO JE ČEKAO RAZLOG! Đekson pred svima IZNEO MIŠLJENJE o Mini nakon što ga je PREVARILA, svi ga netremice slušali! (VIDEO)

Imao je razlog da raskine vezu?


Novi ukućanin rijalitija “Zadruge” Tomislav Panić svojim ulaskom napravio je pravu pometnju. Naime, nakon samo nekoliko minuta provedenih u Beloj kući on je uspeo da posvađa Nemanju Đerić Đeksona i Minu Vrbaški.

Autor: TV Pink

Mina i Tomislav su prethodnu noć proveli zajedno u krevetu, ljubeći se, a potom su naočigled svih zadrugara razmenjivali nežnosti. Zbog ovoga su ukućani želeli da popričaju sa Đeksonom i čuju njegovu stranu priče.

Ja sam imao adekvatan razloga da raskinem. Ja sam hteo da se prešaltam sa Jelene na nju. Ona je videla da ja nju neću da je*em i da nisam isti, videla je da sam drugačiji. Ona je naučila mene napamet, posle toliko vremena. Čekao sam adekvatan razlog, prišla je meni, oni su šetali i ona kao “E, što si čudan prema meni”? Brate, ono što smo pričali, smorili smo se – ispričao je Đekson u kakvim je odnosima sa Minom.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon ovoga što im je Đekson ispričao cimeri su ga podržali i izveli zaključak da je ovim postupkom Mina samo naškodila sebi.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top