Vi ste ovdje
Naslovna > Magazin > SEDMIČNI HOROSKOP za period od 11. do 17. juna 2017. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

SEDMIČNI HOROSKOP za period od 11. do 17. juna 2017. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN

Posao – Prisustvo Marsa u Raku, uz dobar aspekt sa Venerom u vašem polju novca ukazuje da se poslovi polako sređuju. Ništa konkretno neće se odmah neće dogoditi, ali opšta situacija vam ide naruku. Ali, kako je Mars, vaš vladar u napetom aspektu sa Mjesecom, nemojte se previše upuštati u detalje, pogotovo početkom perioda, pišu “Novosti“…

Ljubav – Emocije su stalno napete, a Jupiter, koji se tek okrenuo u vašem sedmom polju, pokazuje da se ni vi ni partner ne snalazite najbolje u tome. Predstavnici znaka kojima je veza uzdrmana trebalo bi da iskoriste ovaj period i da je normalizuju.

Zdravlje – Mogući su problemi povezani sa ishranom, jer nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

BIK

Posao – Ušli ste u povoljniji poslovni period, tako da ćete biti u prilici i da zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, sa Venerom u prvom polju sve zavisi od vas i vašeg znanja. Pripremite se i za izvjesne poslovne probleme, odnosno tenzije sa osobama iz okruženja.

Ljubav – Venera iz vašeg znaka i Mars iz trećeg polja, koje predstavlja neposredno okruženje, nalaze se u aspektu koji reprezentuje dinamiku. Ovakav odnos je povoljan za Bikove koji su slobodni ili koji nisu u čvrstoj vezi.

Zdravlje – Neredovna ishrana i fizičko iscrpljivanje utiču da osjećate umor. Uzimajte vitamine, više se odmarajte i šetajte.

BLIZANCI

Posao – Pod uticajem ulaska Merkura u vaš znak i dobrog aspekta sa Jupiterom, donijećete odluku koja će vam iz korijena promijeniti život. Strah od promjena je prisutan, ali morate malo da rizikujete i da uđete na teren koji vam je nepoznat. Samo tako ćete uspjeti, biti srećni i zadovoljni. Imate dovoljno vremena da provjerite i uspostavite novi način poslovanja.

Ljubav – Saturn u sedmom polju „hladi“ sve pokušaje da se stvari dovedu u idealno stanje. Između želja i mogućnosti birajte realno i ne upuštajte se u previše komplikovane odnose.

Zdravlje – Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Trenutno ste u fazi bez većih zdravstvenih tegoba.

RAK

Posao – Isplatilo se ono u šta ste ulagali, pa sada zadovoljno trljate ruke i brojite novac. Rakovi koji se bave privatnim poslom mogu imati finansijske probleme. Imate dovoljno snage da se izborite sa problemima, a tu je i nečija podrška… Odnose sa saradnicima i kolegama gradite na povjerenju, a kako ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu – sumnju, koja nikuda ne vodi.

Ljubav – Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Čini vam se da partner uvijek nešto zabrlja. KO zna, možda to radi namjerno da bi vezu učinio uzbudljivijom?

Zdravlje – Sklonost ka holesterolu možete da kontrolišete. U protivnom, zdravlje će biti na udaru.

LAV

Posao – Ova nedelja oličena je sukobom planeta, Marsa iz prvog polja i Mjeseca, vašeg vladara koji se nalazi u sedmom polju. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i finansije. Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog i poslovnog života, što ćete biti izuzetno teško i komplikovano, jer će vas sa svih strana zatrpavati novim obavezama.

Ljubav – Aspekt Marsa i Mjeseca uneće nespokoj i u vaš emotivni život. Pokušajte da se ne upuštate u prepirke i jalove svađe sa partnerom, jer će ova napetost planeta ubrzo proći.

Zdravlje – Premor i stres dovode do nervoze i preosjetljivosti. Manji problemi sa organima za varenje.

DJEVICA

Posao – Jupiter se okrenuo direktno u vašem polju novca, pa će se uskoro sve stvari koje su bile u zastoju pomeriti u pozitivnom pravcu. Izbjegavajte nesigurna ulaganja i okrenite se provjerenim projektima. Situaciju za sada držite pod kontrolom i potrudite se da tako i ostane. U komunikaciji sa saradnicima i kolegama budite pažljivi, jer od njih takođe zavisi kako dalje.

Ljubav – Emotivni život i odnos sa voljenom osobom je pomalo zategnut. Kako se vladar sedmog polja tek okrenuto, mogući su nesporazumi koji su srećom kratkotrajni. Pokušajte da sve što ne možete odmah da rešite, odložite za povoljnije dane.

Zdravlje – Slabe tačke organizma su srce i jetra.

VAGA

Posao – U poslu ćete uspjeti samo pod uslovom da smireno i polako djelujete, na šta ukazuje Jupiter koji se tek vratio u direktan hod. Kreirajte događaje oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Ne budite tvrdoglavi nego oprezni, jer vam je Mars u polju karijere, što nije povoljna pozicija. Iako morate da obavljate više poslova istovremeno, pokušajte maksimalno da smanjite rizik.

Ljubav – Osim što ukazuje na karijeru, tokom ovog perioda Mars nagoviještava i tenzije u odnosu sa partnerom. Potrudite se da izbegnete svaku nejasnu situaciju, jer za sada nema rješenja.

Zdravlje – Povremeno jake glavobolje su reakcija na premor i vremenske oscilacije.

ŠKORPIJA

Posao – Kada se Mars, vaš vladar, nađe u znaku Bika najvažnije je da imate mnogo strpljenja. Njegova pozicija je tu nestabilna i potrebno je pažljivo da pratite sva dešavanja i da prepoznate pravi trenutak za akciju.

Ljubav – Svađa sa partnerom, čak i najbanalnija, može da dovede u pitanje vezu. Zato je najpametnije da budete strpljivi i da smireno prihvatite partnerove ideje, jer je voljena osoba predstavljena Venerom u Biku, svom sjedištu, tako da ste ovog puta vi slabija strana.

Zdravlje – Neki pripadnici znaka mogu imati probleme sa urinarnim infekcijama i bubrezima. Sklonost ka cigaretama, alkoholu i uzimanju sedativa loše utiču na zdravlje.

STRIJELAC

Posao – Okret Jupitera, vladajuće planete u polju planova pružiće vam nove uvide u budućnost. Ovih dana vjerovatno ćete se odlučiti za novi poslovni put. Vodite računa o tome šta kome pričate, jer možete lako biti uhvaćeni u lažima. Na poslu vas očekuju iznenadni događaji za koje ste prilično nespremni.

Ljubav – Prisustvo Merkura u polju partnerstva čini sve stvari i događaje duplim, a vas neodlučnim kako i šta bi trebalo da učinite. Planete ne daju dovoljno odgovora, barem što se detalja tiče, pa je najmudrije da se držite što realnijeg scenarija.

Zdravlje – Pregurali ste zdravstvene probleme iz prethodnog perioda i uspješno se oporavljate.

JARAC

Posao – Ovaj period biće u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije, tako da vam uopšte neće biti dosadno. Opozicioni aspekt Marsa i Mjeseca možda će doneti više napetosti nego što je potrebno. Manje pričajte o svojim poslovnim planovima i najveću pažnju posvetite nervnom sistemu jer je blago ugrožen.

Ljubav – Mars iz sedmog i Mjesec iz prvog polja čine narednu nedelju vrlo napetom i problematičnom. Jedini savjet je da izbjegnete svaki ozbiljniji razgovor sa partnerom.

Zdravlje – Mogući su problemi sa žučnom kesom, zubima i kožom. O nervima da ne govorimo, morate prestati da se opterećujete sporednim stvarima.

VODOLIJA

Posao – Kako vam se trenutni posao ne dopada, maštate o nečem primamljivijem. Ali, situacija nije tako jednostavna, pogotovo ovaj period kada ćete imati veće obaveze na poslu. Krajnje je vrijeme da počnite da rješavate nagomilane probleme.

Ljubav – Odnos sa partnerom je pomalo napet. Iako se trudite da otkrijete kako ste dospjeli u ovakvu situaciju, nažalost, ne možete ni da naslutite razlog. Jednostavno, cijeli period je takav i nemojte tražiti razne izgovore kako biste izbjegli suočavanje sa partnerom. Pustite da se događaji spontano odvijaju.

Zdravlje – Razočaranja, strahove i depresiju pokušavate da prikrijete osmehom, što nije dobro.

RIBE

Posao – Ovo je period ekspanzije na svim poljima.Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Distancirate se od okruženja i negativnih uticaja onoliko koliko vam je potrebno da završite poslove.

Ljubav – Emocije su toliko uzburkane da je došao trenutak da se neke stvari mijenjaju. Ribe koje su u vezi trebalo bi da odluče da li će u njoj ostati ili krenuti drugim putem.

Zdravlje – Hormoni su na udaru, bilo da se radi o štitnoj žlijezdi ili prostati.

Izvor: Novosti

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top