Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > SLOBA PRELJUBNIK I RANIJE NANOSIO BOL KIJI: Svaki put KAD SE SJETIM TOGA ne mogu da prestanem da plačem! RONILA SUZE!

SLOBA PRELJUBNIK I RANIJE NANOSIO BOL KIJI: Svaki put KAD SE SJETIM TOGA ne mogu da prestanem da plačem! RONILA SUZE!

Poznato je da su Sloba Radanović i njegova supruga Kristina Kija Kockar imali mnogo problema u braku, a sada je ona otkrila kada ju je tačno Sloba varao prije Lune Đogani.

Jedno od pitanja novinara sinoć odnosilo se na Lunu Đogani i komentar koji je dala nakon Kijinog plakanja prošle nedjelje. Kada je Luna ustala da odgovori na pitanje novinara, Kija je počela da se smije, što je Lunu dovelo do toga da joj oštro odbrusi.

 

– Zamoliću te samo da se ne smiješ tako odvratno – rekla je Luna.

 

Nakon toga novinare je zanimalo zašto su se Sloba Radanović i Luna Đogani smijali tokom Kijinog plakanja, a komentarisali su i da njena operacija nije nimalo strašna kao što se predstavlja.

 

– Nikada se ne bismo smijali takvoj stvari, možda smo se smijali nečemu drugom. Ja mislim da ne treba da iznosi takve stvari i rekla sam da ne treba da je sažalijevaju – rekla je Luna.

 

Kija je nakon Lune i Slobe dobila riječ i tada je odlučila da odgovori na pitanje koje je izbjegla prošle nedjelje.

 

– Meni je bilo teško da se govori o mom s*ksualnom životu. Sloba je prvi to pomenuo i bilo mi je jako krivo što je to ispričao novinarima. Među nama se ugasila strast, a problem je nastao i prije operacije. Ja sam našla poruke kod njega eksplicitnog sadržaja i to prije operacije. Tačno se sjećam da je to bio drugi jul, a operacija je bila trinaestog. To je bio najgori mjesec u mom životu – rekla je Kija, a onda je počela da plače.

 

– DA! Sloba je uvijek gov*no, a ona je žrtva! -viknuo je Sloba.

 

Kija je nastavila da plače, a ubrzo joj je prišao Lepi Mića da je tješi. Ona je njemu tada priznala da nikad ne može da prestane da plače kada se pokrene ta tema, a da je svako podsjećanje na to potpuno slomi.

(Srbija Danas)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top