Vi ste ovdje
Naslovna > Rijaliti > Slobu pitali da li mu je žao što je ostavio Kiju i da li želi s njom na večeru, a posle njegovog odgovora brujala je cela Zadruga (FOTO)

Slobu pitali da li mu je žao što je ostavio Kiju i da li želi s njom na večeru, a posle njegovog odgovora brujala je cela Zadruga (FOTO)

Na godišnjicu početka zabavljanja u Zadrugu je stiglo pismo, u kojem se navodi kako je Kija “tužila” Slobodana jer joj nijednu lepu reč nije uputio na tako bitan datum

Na današnji dan (6. februara), pre pet godina, Kija i Sloba počeli su da se zabavljaju. Tim povodom u “Zadruzi” organizovano igra “suđenja”, Kristina je tužila svog muža jer joj nije uputio niti jednu lepu reču na ovaj datum.

Reč je prvo dobila Kija, a ona je ponovo govorila o svojoj vezi i svom braku sa Slobom

– Mi smo svaki 6. februar proslavljali, trudili smo je da za taj datum budem zajedno. Normalno, sada je gotovo i nećemo slaviti ni on ni ja. Pogotovo ne ja, pošto je on ovde sa svojom devojkom. Ma koliko god to čudno zvučalo, mi smo još uvek zvanično u braku… S obzirom da je u pitanju godišnjica zabavljanja (a ne godišnjica braka), mi smo sa zabavljanjem završili. Slobi ne zameram ništa, on se ponaša kako se ponaša. Mi ne slavimo to, i ne očekujem da mi kaže lepo… – rekla je Kija.

Printskrin: Youtube

Na pitanje kada bi eventualno stigla torta u čast njihove godišnjica, Kristina je rekla da ne bi imala ništa protiv i da bi parče torte pojela, ali, kako je naglasila, “bez šlaga”.

– Pošto je početak nečeg lepo, nije bi problem da proslavim. Ne zameram ništa Slobodanu… – rekla je Kija.

Posle toga dobio je reč Sloba, koji je rekao da nema ništa protiv ako bi stigla neka hrana za njihovu godišnjicu. Kako je naveo, ne bi prisusustvovao slavlju, jer ima “neke obaveze”.

– Kajem se što nisam izgovorio neku lepu reč – rekao je Sloba i dodaje da mu nije žao što je ostavio Kiju.

Printskrin: Youtube

Saška Karan je pitala Kiju i Slobu da li bi išli u restoran, kada bi ih produkcija pustilu da obežele ovu godišnjicu zabavljanjanja, Radanović je rekao da ne bi išao.

– Imam neke obaveze. Imam nastup… Ne mogu…  – rekao je Sloba i dodao da Luna nije razlog što ne bi išao.

Zadrugari su ga nagovorali da ipak ide, ali se Sloba nije dao.

S druge strane, Kija je rekla da bi otišla u neki restoran, pošto voli da ide u restorane.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

Leave a Reply

Top